«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Дзвонили нардепи, просили не втручатися.” З’явилися резонансні подробиці по смертельному ДTП з дитиною в Києві

За деякими даними, кілька народних депутатів вже заступилися за Кирила Островського, підозрюваного в скоєнні наїзду на восьмирічну дівчинку на пішохідному переході в Києві.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє нардеп Ігор Мосійчук.

За його словами, багато знайомих і партнерів колишнього боксера, а зараз власника фірми Fit&Sweet Островського дзвонять з проханнями не поширювати інформацію про аварію.

“Дзвонять і пишуть, пишуть і дзвонять бо одні з вбивцею до одного спортзалу ходять, інші якийсь бізнес спільний мають а треті просто добре знайомі і всі просять не втручатися, не писати і дати можливість правоохоронцям та суду визначити хто винен в цьому ДТП. Дійшло до того, що з цього приводу навіть зателефонували декілька колег народних депутатів. Вони правда наголосили, що вбивця має відповісти за законом але теж просили не писати нічого про цей випадок”, – розповідає нардеп.

Крім того, стало відомо, що прокуратура Києва повідомила Островському про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію його дій за ст. 135 КК України (залишення в небезпеці).

Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Нагадаємо, за словами очевидців ДТП в центрі Києва, де Hummer збив восьмирічну дівчинку на пішохідному переході, водій автомобіля, Кирило Островський, при затриманні вимагав зателефонувати батькові і юристу, а також обіцяв заплатити всім присутнім по 1000 доларів.

Все буде Україна