«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Гадити в Балтії легко '': в мережі посміялися над "русскім міром" в Ризі

У столиці Латвії Ризі пройшла акція на підтримку збереження в країні освіти російською мовою.

Демонстранти з плакатами на підтримку російської мови, прапорами РФ і червоними кульками пройшла по місту в супроводі поліції. Відео акції виклав в своєму Twitter користувач з ніком Vitauskas. Також звучали барабани і "Прощання слов'янки" на баяні.

Акція закінчилася концертом, на якому жінки в традиційних сарафанах і кокошниках виконували "Катюшу". Коментатори мережі посміялися над акцією і вказали її учасникам на необхідність будувати "рускій мір" в Росії.

"Рига. Марш душевнохворих. Ну, чому їх як магнітом тягне створювати "рускій мір" на Донбасі, в Ризі, Талліні, Вільнюсі... де завгодно, але тільки не в Воронежі, Саратові, Курську, або хоча б в своєму запаскудженому під'їзді, брудному дворі з сортиром, або на найближчій смітнику?!!", - обурився Vitauskas.

"Подивишся на цих дебільних і починаєш розуміти, чому від Росії всі шарахаються як від чуми. Заразна", "Гадити в країнах Балтії легко. Толерантні і спокійні прибалти подивляться, порегочуть і живуть далі", "Треба їх по-сталінськи, як вони люблять. У вагони і на БАМ ... З барабанами і прапорцями", - підтримали користувачі.

Джерело

Все буде Україна