«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гібридна армія РФ на Донбасі атакувала ВСУ: після тривалого бою почалася пожежа - горів український ВОП

На передовій на Донбасі чергове загострення.  Колишній глава Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив про тривалому бойовому зіткненні українських військових з найманцями ОРДЛО, в результаті якого почалася пожежа.

Image

 

 "Вітер, на жаль, погнав вогонь в нашу сторону. Сам ВОП (взводний опорний пункт - ред.) Вдалося відстояти. На жаль, деякі комунікаційні мережі (без деталей) пошкоджені. Зараз особовий склад проводить ревізію", - написав Тука, не уточнивши  , де конкретно сталася надзвичайна подія.

 У той же час глава гуманітарної місії "Пролісок" Євген Каплін пише, що 2 квітня під час обстрілу Золотого-4 постраждало скління в двох будинках.

 "Кулями пробиті вікна в будинку нашого соціального працівника, яка надавала домашній догляд за маломобільними і немобільними старими, а також в будинку, в якому в минулому році ночував президент України Володимир Зеленський", - розповів Каплін.

 Напередодні в житлових масивах Хутори Вільний (околиця Золотого-4) лягло 15 снарядів.  Одним з них пошкодило господарські будівлі на території будинку соціального працівника "Проліска".

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна