«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Про що дебатувати? Це собачі бої!” Радник кандидата в Президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка поставив крапки над “і” щодо передвиборчих дебатів

Радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що не розуміє, про що його кандидат може дискутувати з чинним президентом Петром Порошенко. Про це Рябошапко сказав в ефірі програми “Нині Вже” на “Громадському“.

Він нагадав, що раніше Зеленський заявив про готовність провести дебати з Порошенком.

“Питання таке – про що дебатувати? Про те, що людина 5 років був на найвищій посаді в країні, і він все міг довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якийсь план на 5 років – чому ви це не зробили тоді ? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію або обмін поглядами за програмами “, – сказав Рябошапка.

Радник кандидата зазначив, що найближчим часом Зеленський збирається детально представити своїм виборцям програму і членів команди.

“Обговорювати ці особи і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленському може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може, він з Коломойським влаштує дебати? Або Коломойський з Медведчуком?”, – резюмував Рябошапка.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна