«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Голі офіціантки: у Києві відкрили унікальне арт-кафе (ВІДЕО 18+)

У планах Sex.Ed.Coffee створити секс-музей

Не так давно в Києві за адресою Хорива, 25 відкрили перше в Україні арт-кафе з сексуально-освітньою спрямованістю - Sex.Ed.Coffee.

Тут подають меню з сексуальними назвами страв, грає романтична музика, а на стінах висять картини сексуальної тематики. Приглушене світло і свічки створюють затишну і інтимну атмосферу, передає Інформатор.

Головною "фішкою" закладу є напівоголені офіціанти. Щовівторка з 11 годин ранку дівчина-офіціантка топлес подає гостям каву та інші напої. Є і хороші новини для жінок-відвідувачів. Пізніше до неї також повинен приєднатися чоловік із красивим голим торсом, який буде подавати замовлення гостям.

А от по середах у Sex.Ed.Coffee проводять бранчі з сексологами. З 11:00 відвідувачі можуть за сніданком обговорити сексуальні теми з професіоналами. На думку керівництва кафе, це сприяє розкутості і вчить спілкуватися на пікантні теми зі своїми другими половинками.

У планах Sex.Ed.Coffee створити секс-музей. Його обіцяють відкрити вже восени. Орієнтовно в кінці жовтня. Музей буде виконаний у формі лабіринту і обіцяє порадувати гостей цікавими і гарячими експонатами.

Джерело

Все буде Україна