«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Що сталось з вбивцями Мотороли. Черговий прокол російської пропаганди! Просимо поширити!

16 жовтня 2016 року в Донецьку був убитий один з найвідоміших російських найманців, що воювали на стороні "ДНР" - Арсен Павлов на прізвисько Моторолла. У його вбивстві, як ви пам'ятаєте, звинуватили українську ДРГ. Причому в листопаді в МГБ "ДНР" навіть оголосили, що затримали українських диверсантів. Виявилося, що вони навіть не подумали тікати з Донецька після ліквідації Павлова, а терпляче чекали, коли "ДНРовци" їх схоплять, пише Денис Казанський у своєму блозі.

Одного з спійманих диверсантів навіть пред'явили громадськості. Ним виявився 20-річний хлопець на ім'я Ернест Попов. Звичайно ж, він у всьому зізнався і відразу ж розповів на камеру про те, як він вступив в "Азов" і працював на СБУ. Це визнання тут же показали в програмі у Кисельова на російському ТБ. Подивіться, який кайф! - повідомляє блог Казанського Дениса

Ось він, підступний вбивця легендарного комбата!

Новина про спійманого вбивцю Моторолла розлетілася по російським ЗМІ

На офіційному сайті ради міністрів "ДНР" теж розповіли про затримання кривавого карателя.

Де ж цей хлопець зараз? Чи був суд? Сидить чи Ернест Попов на підвалі? Включено його до списків на обмін?

Ні. Безжалісний убивця Моторолла давно на волі. Викладає фотки в ВК, тусить з друзями. Все відео з ним були підставою і фейком.

Бойовики зловили і знімали на відео лівого чувака. Кисельов згодував російському телеглядачеві ці помиї. Після цього про Моторолла все забули, а Ернеста Попова відпустили гуляти далі. У 2017 році він викладав веселі фоточки на своїй сторінці в ВК, де він зареєстрований під ім'ям Ернест Донецький

Що стало з вбивцями Мотороли

Так що не було насправді ніяких українських диверсантів. Набрехали все про вбивць Моторолла, тому що вбили його свої ж соратники по боротьбі за "русскій мір", так само як і Дремова, Мозгового, Бєднова і Захарченко. А обивателям згодували низькопробний фейк, про кровожерного карателя Ернеста. Погляньте на цих нелюдів! Страшно?)))

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторського.

Все буде Україна