«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Голосування за поправки до Конституції РФ: ганьба і сміх крізь сльози - кращі фото

Голосування за поправки до Конституції РФ припинилося в сміховинне видовище.
Вчора, відразу після помпезного параду Перемоги, з порушенням всіх норм епідеміологічної безпеки, в Росії стартувало довгождане, в першу чергу для президента РФ Володимира Путіна, всенародне голосування щодо поправок до Конституції. І за минулу добу соціальні мережі заполонили буквально сотні і тисячі фотографій і відео того, як це голосування проходить, тим самим даючи зрозуміти, наскільки воно буде чесним і легітимним.

голосування за поправки до Конституції РФ

Справа в тому, що російська влада, вирішили, що в період пандемії коронавирусу потрібно виборчі дільниці не готувати до голосування з урахуванням всіх протиепідемічних заходів, забезпечивши електорату безпеку всередині приміщень, а вивести їх на свіже повітря. В результаті, виборчі дільниці є на цьому голосуванні - це пеньки, багажники автомобілів, лавочки біля під'їздів, дитячі майданчики тощо. Мова про конфіденційність, об'єктивність, присутність міжнародних спостерігачів навіть не йдеться. Це навіть не абсурд - це дно. Дно до якого навіть не опускався СРСР.

Влада РФ навіть не потрудилися обладнати хоча б спеціальні намети для голосування. І це в XXI столітті, велика держава, що претендує на місце в глобальній геополітиці! 

голосування за поправки до Конституції РФ

голосування за поправки до Конституції РФ

голосування за поправки до Конституції РФ

голосування за поправки до Конституції РФ

Звичайно, ганьба ганьбою, сміх сміхом, адже навіть в лихі 1990-ті голосування в Росії проходило з великою гідністю для приниженого і злиденного народу. У путінської Росії люди і зовсім, зі статусу слухняних рабів були трансформовані в худобу. Але крізь цей сміх крізь сльози розумієш, що в таких умовах, фальсифікації голосування будуть просто жахливими. А тому, цю ганьбу вигідний російській владі.

Адже завдяки такому формату голосування і явка буде хорошою, і голоси розподілятися як потрібно. І знаєте, хто може гарантувати, що кремлівському квартиронаймачів не сподобається такий варіант голосування і, в майбутньому вони все не будуть проводитися на свіжому повітрі? А що? Корисно ж для здоров'я!

голосування за поправки до Конституції РФ

І в завершенні я б хотів відзначити, що з урахуванням того як проходить це голосування, я не думаю, що міжнародному співтовариству варто його визнавати. Де-факто, Росія скоро буде жити за Конституцією, прийнятою в результаті неконституційною клоунади, тобто, де-юре, без Конституції як такої! Отже, говорити про цю державу як про рівне в юридичному сенсі, вже не має сенсу.

Але для мене цікаво, хто з представників політичного табору першим подзвонить Володимиру Путіну і привітає його з успішним проведенням голосування за його безсмертя?

Бійся Європа, бійся цивілізований світ, - і руках цих ідіотів ядерна кнопка та дев'ята частина суші.

Все буде Україна