«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Голова Кіровоградської області Андрій Балонь затриманий НАБУ за вимагання хабара 1,8 мільйона гривень.

Як встановило слідство, чиновники у змові запропонували керівникові регіонального осередку одного з органів державної влади в області надати їм неправомірну вигоду в 1,8 млн грн в обмін на невчинення перешкод у його діяльності. За умовами «пропозиції», кошти мали передаватися траншами.

Андрія Балоня затримано на хабарі

 

Андрія Балоня затримано на хабарі

Перший транш у 100 тис. грн посадовці ОДА отримали в червні 2020 року, що зафіксовано в матеріалах слідства. Під час передачі другого – у 250 тис. грн — їх викрито на гарячом.

Призначеного Зеленським Голова Кропивницької ОДА затримали сьогодні, 25.06.2020, під час отримання другого траншу хабара у розмірі 250 тисяч гривень.

Як зазначають джерела Нашої країни на разі йде спекуляція фактом, що Балоня призначено за особистим проханням Зеленського. По-перше, в кого він мав це прохати, якщо призначення губернаторів - це пряма юрисдикція президента. По Друге, Андрій Балонь це людина з оточення Єрмака, що є загальновідомим фактом. Звичайно це не знімає вини із Зеленського та яскраво демонсрує корумпованість чинної влади.

Для Андрія Балоня сьогодні чорний день не тільки в кар'єрі, а й у житті. Те саме для Херсонських заробітчан, яких привіз з собою на Кіровоградщину


По-перше, Кабмін погодив звільнення Балоня з посади голови Кіровоградської ОДА. По-друге, одночасно з цим НАБУ та СБУ відпрацювали спецоперацію по хабару в 250 тис. грн. У Кропивницькому затримали посередника керівника патронатної служби ОДА Шевченка. Паралельно, за інформацією власних джерел, у Києві затримали і Балоня. 
Все було прогнозовано відразу після його призначення на посаду в область. Нова команда працювала не на Президента, не на область, а на власні кармани. Землю під собою не відчували. Відкати, підряди, призначення своїх на посади. Розумні люди це бачили, а пристосуванці розказували, що це плітки.
На підтвердження вказаному задекларовані та придбані родиною Балоня Porsche Cayenne, Audi Q7. Будинок на 380 квадратів, типу знімав.
Як там кажуть: жадність фраєра погубить? Погубила!

Все буде Україна