«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гордон: Якщо все триватиме так як йде сьогодні, Зеленський стане героєм країни

Відомий український журналіст Дмитро Гордон відповів на два резонансних питання. Він розповів, чи піде президент Володимир Зеленський на другий термін, а також поділився резонансної інформацією про “страшний сон українських політиків” – пранкера Джокера.

Гордон на своєму YouTube-каналі оприлюднив відео, в якому відповідає на два гострих питання. Перше стосується президента Володимира Зеленського, друге – таємничого пранкера Джокера, який оприлюднює секрети політиків, інформує Діалог.UA.

Так, Гордон висловив упевненість, що в 2024 році Зеленський виконає свою передвиборчу обіцянку і не піде на новий президентський термін. “Думаю, він тріумфально закінчить перший і стане героєм країни, якщо все продовжуватиметься так, як триває сьогодні”, – заявив Гордон. Він запевнив, що у нього немає ніяких питань до президента Зеленського по його роботі на посаді президента. “Єдине, є одне побажання – швидше! Одним словом – швидше. Але я розумію, що важко”, – зазначив журналіст. Поділився відомостями Гордон і про Джокера. Він запевняє, що знає таємничого пранкери. “Знаю ім’я, прізвище. Не уповноважений їх називати, але вам по секрету скажу. Це взагалі дівчина, за якою стоїть ціла низка впливових дядь. Впливові дядькаи граються. Велика політика”, – зазначив журналіст. Історію з Джокером він назвав “спецоперацією”. Гордон також запевнив, що це не Надія Савченко.

Все буде Україна