«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гордон попередив Кремль: "Ми готові, ми у всеозброєнні, тисячі трун підуть в Росію"

Відомий український журналіст Дмитро Гордон попередив Кремль, який сконцентрував на кордоні України і в включеному Криму великий військовий контингент.

 Із заявою він виступив в ефірі російської радіостанції "Ехо Москви". Відео є на каналі журналіста в YouTube.

Гордон не став давати відповідь, зробить Росія нове вторгнення в Україну чи ні. Він лише зазначив, що велике число перекинутих до кордону російських танків говорить про високу загрозу. І, з його слів, саме ймовірне напрям - це південь.

 "У Криму води вистачить на кілька місяців. Дуже заманливо прорубати коридор, щоб взяти цю воду через Миколаївську і Херсонську область ... Коли на кордоні з моєю країною скупчується величезна кількість російських військ, добра я ніколи не чекаю. Я знаю, на що вони (військові РФ - ред.) здатні. вони це показали в 2014 році. 7 років вони тримають нас підвішеними на гачку ", - сказав журналіст.

 Чи наважиться Путін на такий крок, за словами журналіста, знає тільки він сам і, можливо, міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Гордон виступив із застереженням до Кремля. Він запевнив, що нова агресія буде дуже дорого коштувати Росії.

 "Більше цього не повториться. Ми все про вас зрозуміли. Ми у всеозброєнні і готові до того, що ви прийдете. Але і ви будьте готові до того, що ... в Росію підуть тисячі трун. І тоді Путіну доведеться пояснювати російським матерям, якого біса він поперся на територію суверенної країни ", - сказав журналіст.

 

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна