«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 01 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Події дня допоможуть Овнам розім'ятися, "провітритися", змінити обстановку, задовольнити цікавість, розширити кругозір. Ви почнете більше потребувати контакту з близьким оточенням. Можливі поїздки. В ході клопоту не виключені зустрічі з представниками інших культур і країн, мандрівниками. Якщо ви вагаєтеся між варіантами, життя дасть цікаву підказку або підштовхне до дотепного рішення, інформує Ukr.Media.

Телець

Економте енергію фізичну і психічну. На початку дня займайтеся рутинними справами або відпочивайте. Увечері вам буде важко протистояти тиску ззовні. Не виключене зростання явної або прихованої напруженості в будь-яких контактах, в яких ви ніяк не можете щось поділити. На багатьох Тельців будуть надавати гіпнотичний вплив їх супутники життя. Якщо ви від природи чутливі до інтимної складової відносин, це може стати сильним важелем впливу на вас з боку іншої людини.

Близнюки

Близнюкам день допоможе освоїти новий тип спілкування, в якому велику роль відіграє поєднання практицизму і проникливості. День підходить для обговорення потенційно проблемних моментів, пов'язаних з професією, побутом, здоров'ям. Можливе відвідування податкової інспекції, контакт зі страховою, бюрократичною, медичною, силовою структурою. Принесе користь вивчення інструкції, рецептури. Успішно, хоча і не без казусів, пройде адаптація до нового місця або колективу, бесіда з підлеглим або колегою.

Рак

Раків можуть чекати гострі або несподівані ситуації в будинку, в сімейному або дружньому середовищі. Загострення "свіжих" конфліктів здатне запустити ланцюгову реакцію невдоволення і знову викликати до життя вже забуті приводи для сварок. Як не дивно, жести доброї волі можуть спровокувати непередбачувану реакцію. Не найкращий день для формування сімейного мікроклімату, налагодження відносин в парі, спроб співпраці. Не варто ініціювати такі процеси, як ремонт, переїзд, здійснювати маніпуляції з житлом, нерухомістю.

Лев

Повне взаєморозуміння з близькими людьми сьогодні утруднене. Можуть виникнути проблеми в спілкуванні з батьками, старими друзями, постійним супутником життя. Контакти з недавніми знайомими виявляться для багатьох Левів більш легкими і невимушеними. Бажання розважатися може вступити в конфлікт з почуттям обов'язку. Можливо, доведеться ділити час між будинком і компанією однодумців. Знайдіть в цьому питанні розумний компроміс. Позбавляйтеся від шкідливих звичок і дивіться в майбутнє з оптимізмом.

Діва

Діви сьогодні товариські, легко знайдуть спільну мову з потрібними людьми і корисну інформацію. Залежно від настрою і вимог моменту, ви переконливо обгрунтуєте свою думку в діловому спорі або будете сипати компліментами на адресу об'єкта симпатій. День сприятливий для діалогу, листування, знайомства, прояснення деталей, спілкування з дітьми. Сплеск натхнення можливий у Дів, які заробляють консультуванням, журналістикою, фрілансом, малюванням, програмуванням, або захоплюються даними областями.

Терези

Терезам зірки підказують, що настав відмінний день для початку ділової співпраці. У тривалих союзах можна оновити сценарій, поставивши нову спільну довготривалу мету. Не варто претендувати при цьому на роль ведучого і загострювати застарілі протиріччя, наприклад, територіальні претензії. Також, вам слід заздалегідь змиритися зі складними гранями чужого характеру. Не варто намагатися переробити партнера, так як в ситуації, що склалася його (її) недоліки можуть несподівано обернутися достоїнствами.

Скорпіон

Остерігайтеся конфліктних ситуацій на роботі, при переході вулиць і за кермом автомобіля. Сьогодні навіть незаряджена рушниця може вистрілити, будьте уважні. Невеликий застій в професійних справах і бізнесі. У сімейних і романтичних відносинах можуть виникнути емоційні конфлікти.

Стрілець

Стрільців день запрошує до активної участі в соціальному житті, яка здатна приймати різні форми. Ви можете провести час на світському або спортивному заході, в гущі політичних подій, серед старих знайомих або в групі нових друзів. Також, це відповідний момент для паралельних пошуків. Можливо, ви встигнете відразу на два побачення або порадуєте своєю появою дві різні тусовки.

Козоріг

Козорогам краще відступити від жорстких правил і не мучити себе зайвими обмеженнями. Якщо дозволяє ситуація, добре влаштувати вихідний і провести його так, як вам підказує внутрішній голос. Сьогодні сприятливі будь-які заняття і процедури, що приносять задоволення фізичному тілу і допомагають гармонізувати емоційну сферу. Варто відмовитися від планів, пов'язаних з підвищеною мобільністю і необхідністю постійно пам'ятати про безпеку. Протипоказані різкі зміни, починання з нуля.

Водолій

Багатьох Водоліїв протягом дня чекають метаморфози. Привітність може змінитися похмурістю, врівноваженість — зацикленістю на чомусь. Що б вас не мучило, проявіть мудрість і наберіться терпіння. Пам'ятайте, що ваші цілі досяжні в принципі, але не в цей момент. Знайдіть собі заняття, що допомагає відволіктися, вкладіть куди-небудь нерозтрачену енергію. Уникайте конфліктних ситуацій. Почавши щось робити, правильно розподіляйте час і навантаження, інакше уїк-енд відніме у вас сили, а не поповнить їх запас.

Риби

Енергійним і рухливим Рибам зірки радять придушити перший імпульс до дії, так як він, з великою ймовірністю, стане помилковим. Переговори, поїздки, важливі заходи варто перенести на інший день. Рибам, схильним до постійних коливань, буде важко зробити вибір, зберегти цілісність позицій, взяти на себе особисту відповідальність. Якщо ваші наміри не надто тверді, а цілі недостатньо ясні, сьогодні посиляться сумніви, додати проблем і блокувати ініціативу може лінь або страх.

Все буде Україна