«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 02 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 02 серпня 2020 року.

Овен

Сьогодні ініціатива багатьох Овнів натрапить на бар'єр, який ставить межі їх активності. День може нагадати про термін здачі робіт, порядок оформлення документів, про дисципліну, кар'єру, професійну честь або плани на майбутнє. Ваш запал може охолодити догана, відмова, нагадування, повідомлення, попередження, розмова у родині, дзвінок начальства. Свіжий погляд на ситуацію з'явиться ближче до ночі.

Телець

Тельцям сьогодні варто проявити допитливість і постаратися закінчити важливу справу (особливо, якщо вона пов'язана з бюрократичними або юридичними тонкощами). Не варто відкладати офіційне вирішення питання, яке пов'язане з еміграцією, далеким відрядженням, роботою або навчанням за кордоном. Цей день дозволяє вам не лише залагодити формальності, але і зайвий раз підтвердити свою вірність старим ідеалам.

Близнюки

Близнюкам цей день допоможе прояснити ключову деталь, від якої залежить їх безпека. Може прийти відповідь на ваш офіційний запит з банку, держархіву, з місця лікування або служби. Добре працювати в цю добу з документами на власність, уточнювати список особистих витрат на найближчий час, впорядковувати податкові, страхові, пенсійні та інші платежі, реструктурувати боргові зобов'язання.

Рак

Ракам цей день допоможе уточнити правила гри, чужі кордони або рамки дозволеного. Позиція опонента, партнера, начальника або потрібної вам інстанції буде категорична, зате гранично ясна. Щоб закріпити результат, зірки настійно радять слідувати офіційному протоколу і оформляти за всіма правилами документи — наприклад, підсумок консультації, експертний висновок або доповнення до договору.

Лев

У цей день життя уточнить Левам рамки їх поточних обов'язків. Варто поставитися до них серйозніше: швидше за все, їх доведеться дотримуватися протягом декількох місяців. Поки не виконаний комплекс умов і не зняті обмеження, подальші плани будуть заморожені. Вас може зв'язати тимчасовий службовий розклад, план лікування, кошторис ремонтних робіт, графік виплат. Можливо, візьме тайм-аут партнер.

Діва

Сьогодні Діви в черговий раз переконаються в природних межах свого везіння, а також в межах талантів своїх дітей або вихованців. Зірки радять поважати волю долі і не намагатися штурмом взяти нову висоту, якщо вичерпалися можливості. Куди важливіше цінувати і закріплювати отримані результати (особливо, якщо вони дісталися з боєм). Перевитрата сил до ночі може відгукнутися загостренням нездужань.

Терези

Сьогодні Терезам належить зіткнутися з найбільш неприємними гранями свого побуту, сімейного життя і професійної діяльності. При проблемі з житлом, в цю добу викличе сильний смуток невлаштованість або відмова в притулку. В офісі і вдома може пригнічувати дефіцит особистого простору. Справам завадить відсутність потрібних прав і документів, або їх некоректне оформлення. Небезпечно купувати нерухомість.

Скорпіон

Ця доба не обіцяє Скорпіонам якоїсь особливої вигоди, але напевно принесе їм моральне задоволення. Завдяки недавнім подіям, багато Скорпіонів знову відчують себе "на своєму місці і в своєму праві", як в старі добрі часи. Насолоджуватися хвилиною слави, яка випала, і закріплювати свої позиції можна аж до вечора. До кінця дня ваші плани змішає домашній, професійний або інший сюрприз.

Стрілець

Сьогодні Стрільці можуть зіткнутися з наслідками загальної ризикованої гри або своїх великих апетитів. "Сектор приз" чекає лише впливових і досвідчених гравців. Явно завищені ставки, укупі з необачністю, приведуть багатьох Стрільців до розбитого корита. Розумним практичним Стрільцям дозволить зберегти позиції їх колишня далекоглядність і мудра помірність. Не найкращий день для вкладень і покупок.

Козоріг

Сьогодні Козороги схильні недооцінювати свій талант і знецінювати досягнення. У групі ризику — Козороги, народжені в середині січня: вони болісно приймуть обмеження своїх прав і негативну оцінку своїх праць. Положення погіршать об'єктивні перешкоди або хронічні нездужання. Важливо побороти зневіру: воно пофарбує і колишні успіхи, і перспективи в чорний колір. Варто утриматися від будь-яких витрат.

Водолій

Водоліям цей день дає обґрунтований привід для зневіри. Можливе загострене почуття самотності, самоїдство або образа на долю. Має сенс провести час в укритті. Якщо є сили, добре попрацювати над помилками, зайнятися наведенням порядку або системою безпеки. Відповідний момент для чищення, посту, дієти, самообмежень, покаяння. Вечір принесе зміну настрою, обставин або планів.

Риб

Рибам цей день допомагає залишатися реалістами — наприклад, бачити межу своїх і чужих можливостей, об'єктивно оцінювати перспективи проєкту або професії. У зв'язках і досягненнях вашого минулого важливий потенціал на майбутнє. На найближчі місяці виправдане повернення до колишньої посади або спільноти. Можна не боятися проблем: вас надійно захистить «правильний» документ, репутація або членство в системі.

Все буде Україна