«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 03 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам відпочити. Якщо це неможливо, варто знизити навантаження і використовувати будь-яку відповідну паузу в справах для тимчасового розслаблення. Сили, накопичені в дану добу, стануть в нагоді на наступний день, а найбільш активні Овни (особливо, народжені в березні) можуть відчути раптовий приплив бадьорості та ентузіазму вже до півночі. Не варто відкладати на вечір важливі контакти і поїздки, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельців може чекати парадоксальна ситуація: чим незвичніша і складніша справа, тим вища ймовірність повного всебічного успіху. Зірки підказують, що в подібному розвитку подій не варто шукати містичне підґрунтя. Може зіграти роль ваш досвід, впевненість у своїй правоті, концентрація на поставленій меті, хороша система захистів і резервів. Також, вам може стати в нагоді "група підтримки" в особі колег, близького оточення, знайомств в потрібних колах і інстанціях. За нові справи краще не братися.

Близнюки

Близнюків чекає матеріальна або моральна винагорода. Ви можете отримати задоволення від доброї справи або роботи, в яку вклали душу. Можна вдало прилаштувати вихованця, продати стару річ. Можливі і більш відчутні бонуси: допомога від родичів, вигода від вкладів і вкладень, дохід від основної або побічної професії. Удача, компенсація, поповнення рахунку, прибуток вірогідні в останній момент.

Рак

Сьогодні аврали і конфлікти чекають Раків в будинку і сім'ї, але ще ймовірніше загострення розбіжностей у спільних володіннях, на спільній території, в договірних відносинах. Ваша або чужа нелагідність загрожує перетворити крихкий мир у війну. Пом'якшить розбіжність необхідність піклуватися про третю беззахисну сторону — наприклад, про дітей або вихованців, які не винні в сварці своїх батьків або господарів.

Лев

Багато Левів сьогодні готові забути про тверді правила і терміни, стати трохи авантюристами або романтиками. Відступ від норм, традицій, стандартів буде позитивним явищем для незалежних волелюбних особистостей, творчих натур, може позитивно позначитися на іміджі політика або артиста. Небажано втрачати самоконтроль і впадати в азарт діловим людям, службовцям, керівникам, фінансистам. Закоханим не варто поспішати ідеалізувати образ, з яким вони ще недостатньо знайомі в реальності.

Діва

Сьогодні зірки не радять Дівам самим проявляти ініціативу. Водночас, варто мати із запасом кілька варіантів поведінки, якщо її проявив хтось інший, наприклад, вас запросили до діалогу. Бажано ретельніше вибирати вирази: вас можуть зловити на слові, в чомусь викрити. Поведінку малознайомих людей і тих, хто викликав у вас підозри, корисно проаналізувати: не виключено, що у чужої політики буде «подвійне дно». Цілком віддаватися почуттям варто лише в обстановці повної довіри.

Терези

Терезів чекають напружені моменти, але відмовлятися від активності не варто. Будьте оперативнішими, до завдань підходьте творчо. Не бійтеся зробити нестандартний хід, піти на конфлікт. Особиста чарівність допоможе вам вийти з крутого піке з вигодою для себе. Найбільш продуктивна, але також і ризикована перша половина дня. В цей час загострюються ділові та сімейні розбіжності, висока ймовірність сильного хвилювання, дрібних виробничих або побутових травм. Вечір вдалий для вечірки, побачення, корпоративу.

Скорпіон

Вранці Скорпіони пройдуть через помилку або тупиковий момент. Плани, пов'язані з особистим життям, вільним спілкуванням, творчістю, сімейною ситуацією, варто перенести на другу половину доби. Попутно, зірки радять вам переглянути стиль своєї поведінки (відмовитися від зайвої агресії і впертості, стати уважнішими до чужих прохань). Зараз можливі зміни у вашому будинку, сім'ї, компанії. У близьких людей можуть з'явитися капризи, з якими потрібно рахуватися, якщо ви не маєте наміру погіршувати відносини.

Стрілець

Стрільцям не варто турбуватися про результат подій. Протягом дня можливі технічні непов'язки і дрібні конфлікти, але все закінчиться вдало. Це відповідний момент для підтвердження прав, застосування авторитету, відновлення репутації. Можна розраховувати на допомогу закону або групи однодумців. Відстані та інші перешкоди не мають значення. У питаннях, які залишаються відкритими, викликають сумнів або дискомфорт, краще не поспішати: ситуація може виявитися тимчасовою, а дії зайвими.

Козоріг

Козороги можуть включитися в знайомий режим, повернутися до звичних умов. Але не варто послаблювати самоконтроль, знімати захист, відмовлятися від розумних запобіжних заходів, так як ситуація все ще далека від ідеальної. Небезпечно повністю довіряти кому б то не було. Підвищена пильність стане в нагоді в спілкуванні з новими колегами або начальством, зарубіжними співробітниками або клієнтами, при віддаленій роботі, при виконанні побічних обов'язків. Варто більш пильно вивчати закони, інструкції.

Водолій

Водолії можуть зіткнутися з різними труднощами, але загальний прогноз дня позитивний. Незважаючи на перешкоди, є шанс зробити ще один крок вперед. Ви можете просуватися до мети повільніше, ніж зазвичай, або витратити більше коштів, ніж розраховували. Непрості події можуть відбутися у вашій команді або в області, де ви прагнете реалізуватися творчо або професійно. Навколо може бути багато цікавих, але відволікаючих чинників. Важливо не збитися зі шляху, не втратити з уваги потрібних людей.

Риби

Бажано відмовитися від зайвих контактів. Немає сенсу реанімувати знайомства, які вас чимось розчарували і перестали бути корисними. Також це не найкращий день для суперечок. У деяких ситуаціях Рибам краще промовчати і залишитися на нейтральній позиції, не висловлюючи своєї думки вголос. Нікуди не слід поспішати стрімголов. Якщо призначена зустріч (поїздка, угода) не відбулася, прийміть це як належне. Швидше за все, ви нічого не втратили, а можливо, навіть заощадили свої гроші або сили.

Все буде Україна