«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 1 серпня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. Не рекомендується проявляти активність у професійній сфері діяльності - ваше прагнення до успіху будь-яку ціну в поєднанні з негативним ставленням до будь-яких форм панібратства можуть створити проблеми у відносинах з керівництвом.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливий період для розширення спілкування. Вірогідні нові знайомства або відновлення старих зв'язків. Не виключено, що ваша комунікабельність вплине на стиль і спосіб життя. Проте в другій половині дня можлива несподівана суперечка, яка вирішиться не на вашу користь.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сприятливий день, в ділових відносинах. Ймовірно успішне завершення давніх проектів і стрімкий розвиток нових. Зараз важливо сконцентруватися на головному, проникнути в суть речей, втілити задумане в реальність. В іншому випадку ви ризикуєте втратити великі гроші. В результаті цього велика ймовірність стресового стану.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Напружений день, який може призвести до труднощів в сімейних і професійних відносинах. Ймовірне виникнення проблем в сфері професійної діяльності. Жінкам-Овнам зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. Чоловікам-Овнам не рекомендується проявляти активність у професійній сфері діяльності і виключити будь-який ризик при роботі з ріжучими інструментами, склом, металом. Сни слід тлумачити навпаки.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день, особливо для Тельців, зайнятих в сфері бізнесу і торгівлі. Можливо значне поповнення бюджету або вигідна пропозиція. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете домогтися успіхів.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Вірогідне отримання підбадьорливої звістки або вигідної пропозиції, що обіцяє значний прибуток. День не дуже вдалий для любовних відносин. Постарайтеся провести його вдома. Увечері ймовірні різкі зміни настрою, безпричинна туга, головні болі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Зміна настрою або легковажність завадить вам впоратися з самими буденними завданнями. Тому більшість справ може зіткнутися з перешкодами. Це зажадає від вас мобілізації сил і ясності почуттів. Будьте обережні, у цей період можливі нервові зриви і травми.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні жінкам-Левам зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. Ваш обранець не буде відповідати Вашій Королівській гідності. Так само ймовірне виникнення проблем в сфері професійної діяльності. Чоловікам-Левам не рекомендується проявляти владність в особистих відносинах або обмежувати спілкування своєї супутниці. Стримуйте свої ревнощі - вона не має під собою ніяких підстав.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. Не рекомендується проявляти активність у професійній сфері діяльності - дрібні непорозуміння, порожні розмови можуть збити вас з пріоритетних напрямків діяльності або принести збитки. Тверезий, розсудливий погляд на свої можливості і великодушність по відношенню до оточуючих допоможуть зломити негативні тенденції дня. Увечері можлива легка депресія або нервовий стрес.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Важкий і небезпечний день. По можливості виключіть будь-яке спілкування. Несуттєві деталі, дрібні непорозуміння можуть збити вас з головних, пріоритетних напрямків діяльності. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною. Можливо погіршення самопочуття.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сприятливий день. Проблеми на службі з часом вирішаться, а ви знайдете втрачену життєрадісність і рівновагу. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми. Звернувши увагу на оточуючих вас людей, ви знайдете в них нові гідності. Впевненість в собі і близьких людей може позитивно відбитися на вашому настрої.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Зростаючий життєвий потенціал може позитивно вплинути на ваше особисте життя і вміння створювати вірне думку про оточуючих вас людей. Здатність легко прощати образи обеззброїть ворогів і збереже енергію для нових звершень. Зірки готові допомогти вам в досягненні найбільш честолюбних задумів і цілей.

Джерело:supercook

Все буде Україна