«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 1 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Цей день несе з собою труднощі в спілкуванні або побутові клопоти. Випробування, уготовані вам долею, легше переносити поруч із близькою людиною або довіреною особою, чий рада може виявитися дуже цінним. Вважається, що цей день сприятливий для привороту або боротьби з плотськими пристрастями. Сон може бути віщим і виповниться рівно через тиждень.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Напружений, суперечливий день. Ймовірно, несподівана звістка змусить вас переосмислити свої дії або змінити пріоритетні напрямки в роботі. Може виникнути конфлікт з кимось із партнерів. Проте, укладені сьогодні угоди обіцяють виявитися прибутковими.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні не виключено звістка, яке може докорінно змінити всю вашу життя. Багатьом Рибам доведеться зробити важкий вибір. Цілком ймовірно, що він буде невірним. Перш ніж приймати остаточні рішення, вам слід заспокоїтися і привести до рівноваги почуття і думки. В цьому випадку ви зможете уникнути помилок.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Цей день несе з собою труднощі і клопоти. Перша половина дня чревата небезпеками для здоров'я, травмами, серйозними проблемами в стосунках з оточуючими. Друга половина дня обіцяє нові знайомства або романтичні захоплення. Без особливих зусиль ви зможете впоратися з будь-якою справою. У справах можна розраховувати на допомогу і поради друзів або родичів. Сон може бути віщим і виповниться рівно через тиждень.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день для початку будь-якої справи. Вірогідні поліпшення фінансового становища або вдала покупка. Можна розраховувати на допомогу і поради друзів, а також надійних, вірних партнерів. Для жінок-Тельців велика ймовірність нового знайомства або несподіваних романтичних пригод. Чоловікам-Тельцям зірки рекомендують уникати гучних компаній і застілля: швидше за все це негативно позначиться на їхньому здоров'ї. Не можна займатися магією, перенапружувати зір. Сон може бути віщим і виповниться рівно через тиждень.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день, особливо для чоловіків-близнюків. Вірогідні погіршення фінансового становища або невдала покупка. Існує небезпека для здоров'я. Зірки рекомендують уникати гучних компаній і застілля. Для жінок-Близнюків велика ймовірність нового знайомства або несподіваних романтичних пригод.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні у вас може з'явитися шанс скористатися наявними можливостями для отримання небувалих успіхів у всіх починаннях. Можна розраховувати на допомогу друзів, а також надійних, вірних партнерів. Імовірність несподіваних, але, безсумнівно, бажаних романтичних пригод.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Перша половина дня обіцяє нові знайомства, романтичні захоплення, любовні пригоди. У сфері професійної діяльності ви без особливих зусиль зможете впоратися з будь-якою справою. Блискучі організаторські здібності і прагнення вести за собою маси допоможуть вам згуртувати навколо себе ряди однодумців. Перша половина дня чревата небезпеками для здоров'я, травмами, серйозними проблемами в стосунках з оточуючими.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Перша половина дня чревата небезпеками для здоров'я, травмами, серйозними проблемами в стосунках з оточуючими. Цей день несе з собою труднощі і клопоти. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте звістку або прохання від близької людини. Друга половина дня обіцяє нові знайомства або романтичні захоплення. У справах можна розраховувати на допомогу і поради друзів, а також надійних, вірних партнерів.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Критичний день. Події цього дня серйозно вплинуть на ваші справи або довгострокові плани. Державні службовці повинні проявити особливу обачність. Потрібно врахувати абсолютно всі нюанси, перш ніж братися за роботу. Розгубленість і песимізм можуть перешкодити реальній оцінці ситуації. Як і раніше можливі погіршення здоров'я, травми, зіткнення з недругами. Вкрай небажані фізичні навантаження.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сьогодні багато чоловіків-Скорпіони, мучить потребою прояву своєї винятковості, будуть неврівноваженими і непередбачуваними. Ймовірно, що їм буде важко знайти золоту середину і компроміс. Цілком підпорядковуючи своїй волі оточуючих людей, Скорпіон не здатний реально оцінити їх самолюбство і гідність. На цьому грунті можливі сварки навіть у родині. Друга половина дня буде повністю присвячена вирішенню домашніх проблем.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні існує небезпека для здоров'я. Зірки рекомендують уникати гучних компаній і застілля. Вважається, що цей день сприятливий для привороту або боротьби з плотськими пристрастями. Сон може бути віщим і виповниться рівно через тиждень.

Джерело

Все буде Україна