«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 1 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День осягнення вічних істин, вивчення ремесел, наук. Зростаючий життєвий потенціал може позитивно вплинути на ваше особисте життя. Зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів та ідей.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Ймовірно, намічені плани зазнають змін. Ситуація буде складатися зовсім не так, як передбачалося. Не виключені втрати, випадкова травма або хвороба, які можуть перешкодити виконанню намічених справ. Сьогодні будьте гранично обережні в усіх відношеннях.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День сприятливий для творчості. Творче ставлення до будь-якої справи дозволить відволіктися від рутини щоденних турбот і компенсує неприємні особисті переживання. Якщо протягом цього тижня ви зуміли вберегти себе від дурниць, то сьогодні можливо почуття задоволення і впевненості в своїх силах. Багатьох Риб порадують успіхи дітей.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні вірогідні неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги, змінити настрій або самопочуття в гіршу сторону. Приготуйтеся до проблем в особистому житті.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Хороший день для завершення раніше розпочатих справ. Цей день дуже сприятливий для наведення порядку в будинку, ремонту або благоустрою квартири. У відносинах з близькими - гармонія і довіра. ВашА чарівність зростатиме, що дозволить подолати всі випробування і перешкоди на шляху до успіху. Сьогодні вам, ймовірно, вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які допоможуть надалі. Не виключено, що у вас з'явиться впливовий покровитель.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Небезпечні перевантаження і невиправданий ризик. Схильність до потурання власним слабкостям може зумовити майбутні втрати в комерційній та творчІЙ діяльності. 

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні вам, ймовірно, вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які допоможуть надалі. Не виключено, що у вас з'явиться впливовий покровитель. А якщо ви сумніваєтеся в правильності рішення, прийнятого вами, довіртеся інтуїції - вона не підведе, тому що ви дуже гостро відчуваєте все, що відбувається. Приділіть увагу собі. Ви відчуєте розрядку і полегшення.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День вельми сприятливий для активного відпочинку, роздумів, спілкування з близькими людьми. Прийом гостей, зустрічі з родичами або близькими друзями можуть принести душевний комфорт і гармонію. Несподівана звістка, якУ ви можете отримати в другій половині дня, дозволить підвести підсумок колишнім задумам. Ймовірне захоплення не виявиться тривалим. Зірки застерігають від зайвої захопленості і райдужних надій.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День осягнення вічних істин, вивчення ремесел, наук. Сьогодні ви не повинні бути консервативні. Цей день дуже сприятливий для наведення порядку в будинку, ремонту або благоустрою квартири. У відносинах з близькими - гармонія і довіра. Влаштуйте сьогодні маленьке сімейне свято - і спогади про нього ще довго не покинуть вас.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Ймовірно погіршення самопочуття: головний біль, млявість, загострення хронічних захворювань. Слід зайнятися зміцненням власного здоров'я, профілактичними заходами. Хвороба в цей день може придбати затяжний характер. 

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Енергетично потужний день. Сильні емоції можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути подальших неприємностей, рекомендується обережність і розважливість. Сьогодні бажано відкласти всі рішення і важливі справи на потім. Присвятіть вільний час дітям.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливе розташування зірок може викликати не властиву вам жорсткість в спілкуванні. Постарайтеся уникати необережних висловлювань, категоричних суджень, двозначних жартів.

Джерело:supercook

Все буде Україна