«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 10 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Зміни назріли відразу в декількох областях життя Овнів. Може змінитися стиль вашого спілкування з рідними, друзями, дітьми, колегами, а також з коханою людиною. Не виключені нововведення в звичному розкладі дня, що викликають сумніви або провокують плутанину. Не ображайтеся на партнера по шлюбу, якщо його поведінка раптом стало більш таємничою і загадковою Увечері у важливих планах і зв'язках можлива криза, основний сенс якої — перевірка на порядність, вірність, міцність відносин, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельці "на мінному полі". І в особистій, і в діловій сфері киплять пристрасті і непередбачувано вибухають бомби уповільненої дії. У будь-якій сфері легко зіткнутися з неминучим підсумком своїх, чужих або колективних експериментів. Великий ризик розриву відносин, революції в планах, переділу влади, звільнення, але відступати нікуди. Потрібна винахідливість в управлінні справами, в захисті і нападі.

Близнюки

Намагайтеся уникнути образ і прикрощів в сім'ї і з коханими. Побережіть здоров'я, не перенапружуйтеся. Краще направити свою енергію на освітню діяльність, де можливо, вас чекає успіх.

Рак

Ракам сьогодні не варто зволікати з озвучуванням своєї думки або важливою акцією. Краще не братися за принципово нові завдання, а направити увагу в бік завершення справ, особливо, циклу переговорів, поїздок, тренувань, пошуків або інших цільових зусиль. День створює відповідні умови для закриття хвилюючого вас питання, залишає можливість наостанок порозумітися або підтвердити свою позицію.

Лев

Постарайтеся бути в ладу з усіма, хто вас оточує. Будьте особливо обережні з людьми, які мають доступ до вашого майна та особистих таємниць. Один незручний рух або необачний крок — і ви станете беззахисні перед чужою підступністю. У цю добу небажана участь в домашніх і сусідських сварках (багато Левів зараз будуть залучені в них проти волі). Можливі розбіжності, пов'язані з сімейним бізнесом, ремонтом, розділом територій. Поїздка по домашніх справах протікатиме в напруженому ритмі.

Діва

Дівам зірки обіцяють вдалі і часом несподівані придбання. Залежно від інтересів, ваш маршрут може пролягати через будівельні або автомобільні ринки, магазини одягу, парфумерії та подарунків, модні дизайнерські салони, інші торгові точки. Щоб покупки були успішними в усіх відношеннях, варто перевіряти сертифікати якості, подбати про наявність гарантій на випадок повернення, обміну або псування товару. До домашніх робіт варто залучити помічників, особливо, що мають досвід в потрібній сфері.

Терези

Відмінний момент для нових починань, швидкого старту. Ви легко знайдете спільну мову з будь-якою людиною, якщо попереду у вас спільні інтереси, творча робота, спільне майбутнє. Терезам, незадоволеним своїм службовим становищем і кар'єрою, зірки настійно рекомендують пошукати інше місце для розкриття особистих здібностей. Це чудовий день для мережевого спілкування, рекламних акцій, розсилки резюме, оголошень, портфоліо, оригінальних запитів. Не виключено, що ви самі отримаєте нестандартну пропозицію.

Скорпіон

Відносини Скорпіонів зі значущими для них людьми стають більш гармонійними. Перш за все це стосується тих, з ким ви пов'язані давніми узами, а також тих, з ким вас об'єднують спільні матеріальні інтереси або подібний світогляд. Можна планувати спільні поїздки і культурні заходи, обговорювати творчі задуми і питання виховання дітей, проте все це слід робити лише в першому наближенні, уникаючи остаточних вердиктів. Хороший день для знайомства з родичами майбутнього чоловіка.

Стрілець

Стрільцям належить звернути увагу на господарську або технічну частину справ. Можливо, вам доведеться тимчасово відкласти власні плани, щоб взяти участь в проблемах сім'ї або в налагодженні будь-якого проєкту, процесу. Не виключено, що при цьому виявляться марними багато з ваших блискучих теоретичних викладок, зате стане в нагоді знання виробничих, кулінарних або медичних технологій, звичка до кропіткої ювелірної роботи, вміння підкорятися, готовність займатися рутиною.

Козоріг

Козорогам сьогодні краще відмовитися від претензій на лідерство або статус гуру. Навіть якщо ви згодні на «широку популярність у вузькому колі», це не врятує вас від незручностей. Однак вам може бути корисно приміряти на себе ту роль, яка вас потай вабить. Можливо, цього невеликого досвіду буде достатньо для того, щоб ви відкинули спокусливий компроміс і продовжили терпляче чекати своєї години.

Водолій

Більшість Водоліїв проведе день чудово. У типових представників знаку буде маса матеріалу для спостережень, роздумів, узагальнень. Можливі цікаві знахідки. Захопленість, азарт можуть перетворитися в одержимість. Якщо щось не вдавалося, можливі перші надихаючі успіхи, що спонукають йти далі. Особисте життя буде гармонійнішим, якщо у вас і пасії подібне почуття гумору, загальне коло інтересів. Якщо це не так, варто бути один до одного делікатніше, інакше може скластися ґрунт для образ.

Риби

Обставини цього дня благоволять Рибам. Хід подій може виявитися не до кінця передбачуваним. Можливо, ви проговоритеся про те, що хотіли б приховати, або опинитеся в місцях, які не планували відвідувати. Однак в цілому ситуація буде стабільною, в ділових і особистих відносинах будуть прекрасно працювати старі сценарії. Не збитися з курсу допоможе безпомилкове чуття. Це відповідний момент для підсумкової розмови або продуманого сюрпризу, здатного вивести важливе для вас спілкування на інший рівень.

Все буде Україна