«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 10 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день. Ваша енергія позитивно відб'ється на результатах роботи і дозволить домогтися успіхів у багатьох починаннях. Венера прихильна до жінок-Козерогів, проте їм слід остерігатися Водоліїв і Львів. Чоловіків-Козерогів чекає звістка, яка призведе до невеликих, але перспективних змінах в особистому житті.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Вдалий день для ділової та творчої активності. Починається період оновлення. Вірогідні перспективні зв'язки, які з часом виведуть справу з кризи минулих років. У сфері особистих відносин також починається рух до поліпшення і зміцнення зв'язків. Водолій стане надзвичайно привабливим в очах оточуючих і зуміє залучити до себе увагу нових друзів і шанувальників.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні можливий енергетичний сплеск. Будьте обережні. Ймовірно, буде важко стримати емоції і контролювати ситуацію. Всерйоз задумайтеся над своєю життєдіяльністю. Можливо, прийде усвідомлення нових істин, які збагатять ваш внутрішній світ і послужать захистом у всіх важких ситуаціях.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день, який обіцяє підтримку Вищих сил, покровителів, партнерів. Зросте життєвий потенціал, везіння, діловитість. Без особливих зусиль ви зможете здійснити безліч вигідних ділових операцій.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День пов'язаний з перетворенням жіночої енергії, накопиченням, родючістю, радістю буття. Хороший день для укладення шлюбу, побачення з коханою людиною, нового знайомства, яке може перерости в тривалі серйозні стосунки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливе розташування зірок дозволить вам проявити свої здібності на різних теренах. Зростають успішність, комунікабельність, швидкість реакції. Ймовірне економічне зростання для чоловіків-близнюків, що займаються навчанням, викладацької, комерційної або кооперативної діяльністю. Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Розум і інтуїція допоможуть вам вийти зі складної ситуації.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Несподівані зміни можуть змусити вас неабияк потрудитися і навіть займатися абсолютно незнайомою і невивченою справою. Але зірки припускають, що ваша праця окупиться, адже остаточний результат буде залежати тільки від вас самих і ні від кого більше. Остерігайтеся зради і обманів не тільки в бізнесі, але і в особистому житті.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зростуть життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність. Сьогодні ви без особливих зусиль зможете здійснити безліч вигідних справ або домогтися розташування особи протилежної статі. Сприятливий день для втілення задумів - ваша енергія, що б'є через край, вселить радість, віру і оптимізм в оточуючих. Рішучі дії, натиск, цілеспрямованість приведуть до високих результатів.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день. Зросте успішність, комунікабельність, швидкість реакції. Ймовірно поліпшення фінансового становища. Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Слід подумати про відпочинок і подорожі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливе розташування зірок дозволить вам спокійно займатися повсякденними справами, утвердитися в своїй думці з важливих питань, проявити свої здібності у творчості, з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Можливі фінансові надходження, хоча їх сума вас не влаштує.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для подорожей, відпочинку, зміни обстановки, початку курсу інтенсивної терапії, цілительства. Вас чекає поворот у долі, ретельно готуйтеся до нього і бережіть сили. Невеликий струс вам не завадить. Веселе гучне суспільство приятелів, захоплюючі поїздки і розваги вам зараз потрібніше всього.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День сприятливий для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей. Спілкування з друзями дозволить вам проявити свої таланти, принесе позитивні емоції. Настає прекрасна пора для роздумів про особисте життя. Емоційність і захопленість допоможуть подолати всі перешкоди на шляху до успіху.

Джерело:supercook

Все буде Україна