«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 березня 2021-що обіцяють астрологи

Овен

Овнам сьогодні варто отримати всі необхідні відомості вранці, через те, що вдень канал достовірної інформації може виявитися перекритий. Зірки радять не відкладати уточнення майбутніх маршрутів і місць зустрічі: чим докладніше вони обумовлені, тим менше плутанини буде ввечері. В кінці дня відправлятися в дорогу без чіткого плану ризиковано: можливі непорозуміння в дорозі, запізнення, труднощі з навігацією, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям не варто зволікати з необхідними контактами. Працювати з документами і програмами, вести службову кореспонденцію, спілкуватися з начальством і колегами, розв'язувати бюрократичні питання краще з ранку. Приступивши до справи вдень, можна натрапити на мовчання або закриті двері. Увечері небезпечно укладати угоди, зате можливий романтичний момент або таємний приємний сюрприз від друга.

Близнята

Сьогодні зірки радять Близнятам піднятися раніше, найбільш інформативний і вдалий час припаде якраз на ранкові години. Найбільш проблематичний вечір. В кінці дня різко зросте ризик невдач, вас можуть підвести люди, власні емоції або збіг обставин. Можлива марна суєта, промах під впливом помилкових ідеалів і уявних симпатій. Блага ініціатива обернеться сумнівною авантюрою.

Рак

Сьогодні Ракам важливо бути добре поінформованими. Уточнювати відомості або міркувати над новинами бажано вранці. Увечері набудуть чинності емоції, ідеали, ілюзії або таємні надії, які будуть поганими провідниками. Якщо ви піддастеся "голосу сирени" і підете за ним, можливі заминки в дорозі, прикрі зриви в справах або неприємні хвилини у відносинах. Краще мріяти, але нічого не робити.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам залишатися на зв'язку вранці: не виключено, що вчорашній співрозмовник захоче доповнити свою думку або щось уточнити. Якщо від вас чекають відповіді, з нею краще не зволікати. Ініціативи в спілкуванні небажані, не час міняти тему бесіди і вступати в нові переговори. Увечері можливий наплив негативних переживань, великий ризик неуважності, прорахунку, осічки, плутанини, обману.

Діва

Для Дів сьогодні продуктивні ранкові години. Це найкращий час для ведення службового листування, спілкування з колегами і підлеглими, пошуку корисної інформації, а також для дрібних лікувальних процедур, тісного контакту з домочадцями і домашніми вихованцями. Увечері варто остерігатися нечесної гри з чужого боку. Це невдалий момент спочатку співпраці, можлива прихована агресія або конкуренція.

Терези

Сьогодні удача посміхнеться Терезам вранці, а ось вечір обіцяє їм ланцюжок прихованих прикрих підступів. Може погіршитися самопочуття, підвести партнер, дати привід для клопоту підлеглий або вихованець. Великий ризик помилок, витоків, невеликих поломок, лікарських отруєнь, дрібних травм. Небажано вирушати в кінці цього дня в дорогу: можливі загострення нездужань, запізнення або проблеми з сервісом.

Скорпіон

Вранці Скорпіонам корисно знову обміркувати новини і прислухатися до чужих слів. Протягом дня здатність логічно мислити буде знижуватися, як і бажання оточуючих дружелюбно пояснювати вам, де ви неправі. Якщо ви щось упустите, ввечері доведеться діяти на свій страх і ризик. В кінці дня небезпечно сподіватися на чуття, піддаватися любовним мріям, особистим симпатіям, діловим і творчим ілюзіям.

Стрілець

Стрільцям не варто пропускати дорогоцінні ранкові години: це найкращий час для розумової роботи, контактів, коротких прогулянок. Вечір готує приховані неприємності. Можлива нечесність з боку домочадця, партнера або людини, якій ви вірите (симпатизуєте). Зірки радять відкласти співпрацю, побачення, старт бізнесу, уникати поспішних сумнівних угод і розв'язання житлових питань.

Козеріг

Сьогодні Козерогам не варто будувати великих планів. Нагальними справами, включаючи платежі і листування, краще зайнятися з ранку. Вечір змусить підлаштуватися до обстановки або потрібних людей, але гнучкість не врятує: велика ймовірність помилок, запізнень, нестиковок. У вас, ваших помічників або підопічних все буде валитися з рук, не виключений обман, шахрайство. Небажані поїздки і звернення за послугами.

Водолій

Водоліям не варто пропускати ранок: це дуже вдалий час для вирішення хвилюючих їх завдань і потурання їх звичкам. Не варто відкладати роботу з текстом, програмування, іншу інтелектуальну діяльність, а також листування, нараду, питання і пояснення до вчорашніх розмов. Увечері краще виключити ігри, починання, угоди і романтичні ініціативи: їх хід неясний, а підсумок сумнівний.

Риби

Сьогодні Рибам шкідлива ініціатива. Вранці їх активності заважають об'єктивні обставини, а ось ввечері проти них можуть ополчитися недруги, або самі Риби допустять промах, зігравши проти себе. Можливі домашні, ділові, любовні та інші неприємності. Краще не піддаватися імпульсу, не відповідати на провокацію, відхилити спокусу вступити в гру, укласти угоду, почати бізнес, купити авто або житло.

Все буде Україна