«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

В особистому житті можливий успіх, проте зірки застерігають від прагнення виділитися або поставити свою думку вище думки партнера. Прагнення до порядку, що доходить часом до педантизму, може ускладнити відносини з Близнюками, Терезами або Левом.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День сприятливий для самовдосконалення, наукових відкриттів, укладення шлюбу, для зачаття. Можливо, що ваш внутрішній світ зажадає незвичайного оточення, ви будете прагнути до вищих ідеалів. Рекомендується самоаналіз і критична оцінка своїх вчинків, планів і устремлінь.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день запам'ятається багатьом Рибам як день розчарування і краху надій. Можливо, пошуки роботи виявляться безуспішними. Обранці відкриють такі риси характеру, про які ви, засліплені почуттями, і не підозрювали. Імовірність нервозності і невиправданих матеріальних і моральних втрат буде занадто велика. Постарайтеся знайти в собі точку опори.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

У сфері професійної діяльності імовірний успіх, проте зірки застерігають від прагнення виділитися або наполягати на своїй думці - можливо, з новими планами і надіям не судилося здійснитися. Через різке зниження життєвого потенціалу комерційні операції не принесуть очікуваного прибутку. Не виключені всякого роду помилки і непорозуміння, любовні розчарування.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Критичний день. Вам раптом може здатися, що все втратило сенс; але скоро хмари розійдуться і вигляне сонечко. Розподіліть пріоритети і сміливо йдіть до заданої мети. Але намагайтеся не проявляти зайвих амбіцій. Не намагайтеся виділитися або поставити свою думку вище думок інших. Можливо зіткнення з недоброзичливістю, грубістю або неприкритим обманом. Негода уві сні або наяву - ознака гордині і марнославства.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Напружениа, ретельна і кропітка праця, спрямована на досягнення матеріального благополуччя, принесе свої результати. Постарайтеся не відволікатися на другорядні деталі і не витрачати час у порожніх розмовах. Згаяний час дуже важко буде надолужити в майбутньому.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Розподіліть пріоритети і сміливо йдіть до заданої мети, але намагайтеся не проявляти зайвих амбіцій або, принаймні, добре приховуйте їх від тих, кому вони можуть не сподобатися: втрачати союзників завжди дуже невигідно. Можливо, перед вами відкриються нові перспективи на трудовому поприщі: незабаром вам зроблять привабливу пропозицію, і ви з головою підете в нову, цікаву, захоплюючу роботу.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

У сфері професійної діяльності вірогідні помилки і невдачі. Зірки застерігають від прагнення тут же будь-що-будь виправити допущені помилки або домогтися прогресу в справах - ймовірно, будь-які ваші зусилля не принесуть видимих результатів. Несприятливе розташування зірок негативно позначиться на комерційних операціях, які, швидше за все, не принесуть очікуваного прибутку. В особистому житті можливі всякого роду помилки і непорозуміння, любовні розчарування, ревнощі або образи.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День включення космічної енергії любові, одкровень, очищення вогнем. У сфері професійної діяльності імовірний успіх, проте зірки застерігають від прагнення виділитися або поставити свою думку вище думок інших. Для працівників промисловості і сфери послуг можливо зіткнення з підступами недоброзичливців, грубістю або неприкритим обманом.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Критичний день. Несе недоброзичливість, зіткнення з недругами, зраду, обман. Уникайте нових знайомств, проявіть стриманість в спілкуванні зі знайомими і друзями. Зверніть найпильнішу увагу на майно. Вірогідні крадіжки, пожежа, проблеми з електрообладнанням. Мають бути домашні клопоти, які заберуть багато часу і сил.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день може пройти під знаком інтуїтивної роботи, пророцтва і передбачення. Впоравшись зі своїми недоліками, ви знайдете внутрішню свободу. Поступово зростатиме впевненість у власних силах і надія на вдале завершення розпочатих справ. Можна розраховувати на допомогу друзів, а також надійних, вірних партнерів. Для чоловіків-Скорпіонів висока ймовірність несподіваних, але, безсумнівно, бажаних романтичних зустрічей.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні постарайтеся не відволікатися на другорядні деталі і не витрачати час на порожні розмови. Згаяний час дуже важко буде надолужити в майбутньому. Можливі деякі зміни в особистому житті. Вам слід зробити вибір між любовною пристрастю і своїм становищем у суспільстві.

Джерело:supercook

Все буде Україна