«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День несе несподівані повороти долі, тому зберігайте спокій і контролюйте ситуацію, яка може призвести до принципового протистояння з партнерами або друзями.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Щоб утримати удачу, багатьом Водоліям потрібно поспішати визначити межі своїх досягнень, зміцнитися на завойованих позиціях і намагатися не пускати на свою територію метушливих, заздрісних і агресивних людей. У Водоліїв вірогідні конфлікти, пов'язані із заздрістю таємних недоброзичливців або з власним легковажним поведінкою.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні ви можете відчути деяку втому і легке нездужання. Рекомендується підготувати себе психологічно до всіляких несподіванок. Від вас багато в чому буде залежати стабільність положення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Успіх вам гарантований тільки в тому випадку, якщо ви зумієте правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не намагайтеся діяти з позиції сили. Не виключені сімейні проблеми, пов'язані з нерухомим майном або спадщиною. Не виконуйте чужих порад - вони можуть тільки нашкодити. Покладіться на свою інтуїцію.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Несподіване знайомство може сприяти фінансовому успіху. Зірки рекомендують відновити роботу над перерваним раніше проектом - ви можете отримати від нього непоганий зиск. Ні в якому разі не втрачайте оптимізму і ентузіазму - вони знадобляться для подолання складних перешкод у вашій роботі. Не виконуйте чужих порад - вони можуть тільки нашкодити. Покладіться на свою інтуїцію.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День одкровень, очищення думок. Вас чекають приємні клопоти, пов'язані з поїздкою або довгоочікуваною покупкою. Заступництво впливової особи або допомога друзів можуть сприяти фінансовому успіху. Не виключено повернення до старих проектів, які принесуть вигоду.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливі тимчасові труднощі в матеріальному становищі. Покладіться на свою інтуїцію. Зі здоров'ям теж невеликі проблеми - нервовий зрив досить імовірний. 

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день. Будь-які плани, соціальні контакти, особисті зустрічі будуть носити довгостроковий характер і згодом можуть стати таким собі фундаментом для просування по службових сходах або фінансового успіху. Але не намагайтеся діяти з позиції сили чи займатися інтригами. Покладіться на інтуїцію.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Побережіть себе сьогодні. Цей день характеризується сплеском травматизму. Багато будуть змушені займатися сімейними проблемами, пов'язаними з власністю або спадщиною. Ні в якому разі не втрачайте оптимізму і ентузіазму - вони знадобляться для подолання складних перешкод у вашому житті. Не виконуйте чужих порад - вони можуть тільки нашкодити. Покладіться на свою інтуїцію.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День віднайдення нових джерел енергії, розширення кругозору, цілительства. Ймовірно деяке поліпшення матеріального добробуту: виграш, повернення боргу, знахідка цінної речі. Можливі ділові пропозиції, вдале завершення справ. Ваша чарівність підкорить оточуючих. Не відволікайтеся на дрібниці, інакше удача відвернеться.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Можливий новий етап в розвитку ділової та особистому житті. Визначивши головне і другорядне, ви зможете намітити правильну лінію поведінки. Багато випробують очищення і оновлення почуттів.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пов'язаний з несподіваними поворотами в долі, отриманням інформації. Не виключено, що зустріч з чиновниками або звернення до державних установ призведе до нервового стресу.

Джерело:supercook

Все буде Україна