«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 15 грудня 2018 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 15 грудня 2018 року.

Овен

Цей день Овни можуть зі спокійною душею присвятити відпочинку. Ви нічого не втратите, якщо продовжите паузу, вдастеся до ностальгії. Якщо ви гіперактивні, можна підкоритися випадковому пориву, так як на більше ви сьогодні навряд чи здатні. Взявшись за нову справу, ви напевно кинете її ще на середині шляху. Аж до ночі вас можуть переслідувати сумніви, не виключена хвилина розчарування, малодушності, інформує UkrMedia.

Тілець

Тільці сьогодні не помиляться, якщо покладуться на долю, довіряться чуттю або настрою партнера. Якщо справу розпочато вдало, особливо спільну, не варто «перевзуватися на ходу»: найбільш вигідний вже вибраний темп і природний хід подій. Якщо пік удачі пропущено, ще не пізно зробити повторний пробний крок. В цю добу добре використовувати резервні можливості минулого, щоб створити заділ на майбутнє.

Близнюки

Близнюків аж до ночі може переслідувати подвійність цілей і бажань. У безвихідь потраплять і ті Близнюки, що сподівалися на волю партнера або на випадок. Можливо, у вас складеться враження, що доля жартує над вами. Невизначеність - непогано, якщо ви хочете продовжити інтригу, відкласти момент вибору. Але і в цьому випадку ви повинні бути спритні і хитромудрі, щоб без втрат балансувати між двох вогнів.

Рак

Раки успішно вирішать більшість своїх поточних проблем ще в першій половині доби. Допоможе вдалий збіг обставин, чуття або знак зверху. Сумніви може викликати лише морально-етична грань зробленого вибору, але більшість Раків з цим змириться. Це відповідна доба для відпочинку, адаптації. Не варто конфліктувати з людиною, від якої ви чекаєте допомоги, або з тими, кому ви повинні її надати.

Лев

Левам доведеться відмовитися від надії керувати подіями. Сьогодні складно проявити твердість духу. Натхнення відводить убік. Обставини схиляють до неуважності, недбалості, чутливості, потурання своїм і чужим слабостям. Велика влада спокуси. Краще плисти за течією, стежачи лише за тим, щоб не опинитися в небезпечній, подвійній, сумнівній ролі і не втратити частину свого авторитету.

Діва

Сьогодні Дівам можуть стати в нагоді дипломатичні здібності, проникливість, емпатія, талант психолога, проте не варто переоцінювати свої ресурси в даному напрямку. Люди, з якими ви зіткнетеся, напевно володіють цими якостями в ще більш високому ступені, ніж ви. Через чужу ухильність ви можете так до кінця і не дізнатися, що про вас думають. Обманюючи інших, легко обдурити себе.

Терези

Сьогодні багатьом Терезам властива неуважність. Це не найгірша якість, якщо ви вирішили відпочити від турбот, саме вона дозволить вам відволіктися від дійсності. Але вам варто підвищити самоконтроль, акуратність і уважність, якщо ви чимось зайняті, про когось дбаєте, інакше аж до ночі можливі прикрі або забавні промахи, які ускладнюють життя. Не виключені наслідки колишньої недбалості.

Скорпіон

В цей день Скорпіони легко поєднують протилежності, поки під час гри не зачіпають чиїсь персональні інтереси. Якщо ви загралися, в прямому чи в переносному сенсі, може виявитися незадоволеним ваш партнер по грі або її глядач. Варто поважати думку дитини, коханої людини, однодумця по бізнесу або хобі, спонсора або тренера. На щастя, у цю добу знайдеться компроміс, що влаштовує всіх.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям важко залишатися максималістами. Багатьом Стрільцям доведеться зробити маневр, поступитися частиною переконань, піти на поступки близьким. У гострій ситуації у вас буде вибір: затаїти образу чи пробачити її. В деякі моменти вам буде вигідніше першому посміятися над собою. Починання краще виключити: великий ризик з самого початку опинитися в сумнівній ролі або в нестабільній обстановці.

Козеріг

Сьогодні Козерогам нема чого боятися, але подвійність моменту може вселяти вам легку тривогу, якщо ви прагнете до контролю і ясності. Важливо знизити градус внутрішнього занепокоєння, щоб не продивитися незвичайну можливість, яку підкинула вам доля. При нестачі впевненості можна діяти через посередника або під прикриттям «легенди», для чого корисно включити фантазію та почуття гумору.

Водолій

День може пройти для Водоліїв у постійному переборі варіантів і боротися з цією тенденцією навряд чи варто. Зірки підказують, що сьогодні краще не прагнути до повної визначеності і не приймати остаточних рішень, так як цьому напевно чинитимуть опір самі обставини. Проявивши наполегливість, ви можете бути змушені дати задній хід, наприклад, повернути куплене або скасувати зроблене.

Риби

Сьогодні Рибам не варто покладати надій на порив натхнення. Будь-який імпульс буде нестійкий, протягом дня настрій не раз зміниться. Навіть у налагоджених справах можливі сумніви. Успіху нової ініціативи завадить подвійність намірів або сумнівний характер обраної тактики. Гальмом може стати знайома вам тупикова ситуація, стара звичка, відсутність підтримки і благословення від потрібних людей.

Все буде Україна