«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 15 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні багато Козероги можуть проявити своє прагнення до успіху, до світських розваг. Ймовірний похід в театр або на концерт, візит друзів або запрошення в гості дадуть можливість приємно провести час і проявити свої таланти. В особистому житті можливий несподіваний поворот подій в вашу користь.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Не виключено, що в ваших справах несподівано виникнуть проблеми і вам знадобиться фінансова підтримка. Не соромтеся звертатися за нею до близьких друзів. Адже вони, знаючи про вашої гордості, самі не запропонують допомогу. Найближчим часом ситуація повинна змінитися на краще, якщо, звичайно, ви зможете зібратися і активно шукати шляхи вирішення проблем.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День відзначений зростанням життєвих сил. Біологічний потенціал Риб помітно зросте. У цей день ви зможете прийти в себе і по-новому поглянути на світ. Найдіяльніші і послідовні Риби зможуть завоювати нові життєві простори. Рекомендується реорганізація побуту, переїзди, зміна місця проживання та громадянства. Подальший розвиток подій зажадає від вас обережності і виваженості.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день. Ділові контакти, звернення до громадських організацій та урядових установ будуть успішними. Посилюються дар переконання і інтуїція, особливо у чоловіків-Овнів творчих професій. Зірки сприяють реалізації ідей і задумів минулого тижня. Наполегливість і оптимізм принесуть позитивні результати. Життєвий потенціал жінок-Овнів на високому рівні. Успіх сьогодні буде супроводжувати навіть в ризикованих підприємствах. Сни бувають віщими, слід очікувати їх виконання.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ваше здоров'я під загрозою, тому ретельно плануйте майбутні справи. Є небезпека бути обманутим або обкраденим. Постарайтеся також уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць. День пов'язаний з цькуванням, переслідуванням, вигнанням. Вірогідні сутички з зовнішнім оточенням, наприклад з сусідам і. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, особиста чарівність. Однак регресивний рух Меркурія вказує на небезпеку бути ошуканим в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки. Постарайтеся також уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць. День пов'язаний з цькуванням, переслідуванням натовпу, насильством. Ваше здоров'я під загрозою, тому ретельно скоректуйте майбутні справи.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні вас чекають жорстокі сутички із зовнішнім оточенням. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку. І нехай справи явно не ладяться, зайва нервозність тільки ще більше завадить вам. Важливо заспокоїтися і сконцентрувати свою увагу на дітях - вони так потребують вашої підтримки.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Не виключено, що сьогодні вам вдасться успішно вирішити виниклі любовні проблеми. Сприятливий збіг обставин, максимальна гнучкість у спілкуванні, вміння змінювати тактику поведінки в залежності від ситуації допоможуть чоловікам-Левам подолати будь-які труднощі або узяти гору над суперником. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Жінкам-Левам чекають сімейні проблеми або побутові клопоти, які спричинять за собою додаткові витрати.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Не виключено, що сьогодні вам доведеться уважніше придивитися до колег по роботі, яким, ймовірно, не варто надто довіряти. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Постарайтеся володіти собою і не приймати поспішних, необдуманих рішень. Ймовірно, вам доведеться докласти деяких зусиль, відстоюючи стабільність свого становища.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Амбіційність, агресивність, невірна оцінка ситуації або необачні обіцянки можуть привести до ускладнень в особистому житті. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі. Згаяний зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому. Ймовірна цікава, гарна зустріч. Вечір добрий для гармонійних подружніх відносин, розкріпачення.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Енергетично потужний день. Ви будете сповнені ентузіазму і енергії. Що стосується жінок-Скорпіонів, то пристрасть їх буде просто спалювати. Можлива велика любов або грандіозний скандал. Рекомендується контролювати емоції, так як ця пристрасть може перерости в агресію. Знайдіть час для відпочинку або улюбленого заняття.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День несприятливий для здоров'я. Постарайтеся уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць. День пов'язаний з цькуванням, переслідуванням натовпу. Ваше здоров'я під загрозою, тому ретельно скоректуйте майбутні справи.

Джерело:supercook

Все буде Україна