«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 15 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для реалізації свіжих творчих ідей або нестандартного вирішення старих проблем. Прекрасний час для спілкування з представниками протилежної статі. Не виключено, що ви зможете реалізувати давню мрію або добитися успіху в особистому житті.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений нерішучістю, сумнівами. Комерційна діяльність або ризиковані фінансові операції принесуть збитки. Іронія і оптимізм допоможуть знизити негативні тенденції дня. Вам корисні прогулянки на свіжому повітрі.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для укладання угод, ділових зустрічей. Вірогідне отримання нових цікавих пропозицій. Сьогодні можливі знахідки давно загублених речей або несподівана зустріч з давнім другом. Можливо, що саме цей день буде сприяти вирішенню хворий сімейної проблеми.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День несе подвійну характеристику. Перша половина дня сприятлива для спілкування і встановлення нових відносин, су- літ підтримку вищих сил і впливових покровителів. Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі і приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми і міжособистісними відносинами. Сварка або сварка з партнером може перерости в скандал. Сон виповниться через чотири дні. Стріла уві сні - до зради, стріляти самому - до успіху.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Критичний день. Ваш життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Утримайтеся від відповідальних рішень і активних дій у сфері професійної діяльності. Не намагайтеся занадто спиратися на партнерів і не чекайте допомоги від близьких. Все це тільки зашкодить справі і викличе безліч непотрібних проблем. Можливо зіткнення з ханжеством, грубістю або обманом.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день. Ваш життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Хороший день для прийняття відповідальних рішень і активних дій у сфері професійної діяльності. Можливо, вас чекають великі і приємні зміни, якими буде ознаменована наступний тиждень, а може, і місяць, - вони пов'язані з дітьми, творчістю, особистим успіхом. Ті, хто мріє про власний бізнес, можуть сьогодні починати реалізацію своїх планів.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Не намагайтеся занадто спиратися на партнерів і не чекайте допомоги від близьких. Все це тільки зашкодить справі і викличе у вас зайве роздратування. Дуже ймовірна незапланована поїздка. Зірки не радять займатися вирішенням серцевих питань. Цілком покладайтеся на свою інтуїцію.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

У першій половині дня виключіть комерційні угоди - несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. У відносинах з коханою людиною краще стримувати свої емоції: заступництво і владність можуть бути сприйняті як тиранія. Імовірність великого скандалу надзвичайно висока. Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі і приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі і приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності. Не пропустіть свій шанс. Здоровий глузд і точний розрахунок може вберегти вас від серйозних помилок. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми, творчістю і особистим успіхом. Поменше емоцій, побільше обережності - ось девіз цього дня.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День протиріч, несприятливий для активних дій і справ, які потребують негайного вирішення. Вам доведеться витратити час і сили на рішення відкладених проблем у відносинах з оточуючими, переглянути намічені плани. Грошових надходжень не передбачається, але деяке поліпшення матеріального становища все ж можливо. У разі необхідності вдамося до допомоги близьких.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Кінець цієї трудового тижня може вас порадувати. Вашу цілеспрямованість і творчий підхід до будь-якої справи принесуть відчутні результати. Можливо потепління в натягнутих відносинах зі старшими членами сім'ї. Інтереси дітей теж зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день. Хороший день для прийняття відповідальних рішень і активних дій у сфері професійної діяльності і в особистому житті. Слід звернути пильну увагу на нові вигідні ділові пропозиції або нові знайомства і використовувати їх з максимальною вигодою для себе.

Джерело

Все буде Україна