«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 16 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день, особливо для чоловіків-Козерогів. Вони зможуть залучити до справи активних партнерів або відшукати нових союзників. Вдало пройдуть зустрічі, переговори, поїздки, контакти. Ймовірно нове романтичне захоплення, однак честолюбство або помилкова скромність не дозволять виявити глибину почуттів або серйозність намірів. Сни в цей день можуть бути віщими. Бруд на одязі уві сні або наяву - поганий знак.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Якщо ви знайдете можливості для того, щоб відпочити від щоденних справ, то вас чекає повноцінний відпочинок за містом. Вірогідні романтичні пригоди. Ваша неповторність і проникливість не перестануть дивувати оточуючих. Можливо, що деякі Водолії знайдуть нових друзів і навіть супутників життя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні ви можете зіткнутися з проблемою взаємин з оточуючими. Молоді Риби з великими труднощами зможуть подолати  неприємності, в їх числі - налагодження відносин з родичами. Багато будуть розчаровані в своїх очікуваннях. Нестабільні пари можуть розпастися. Не слід засновувати свої дії на почуттях і емоціях.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для пристрою побуту, звернення до органів влади, до начальства. Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Зірки рекомендують розумно перегрупувати сили, щоб довести до кінця раніше розпочату справу. Особиста чарівність і завзятість допоможуть вам досягти високих результатів.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день. Вірогідні несподіване отримання прибутку, знахідка цінної речі, виграш. Ні в якому разі самі не робіть в цей день ніяких великих капіталовкладень або покупок - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вкрай несприятливий день. Вірогідні проблеми з житлом або майном: можливі пограбування, крадіжки, в кращому випадку - поява небажаних гостей. Напружений в емоційному відношенні день. Ймовірно безліч критичних ситуацій. Постарайтеся уникати всіляких суперечок, конфліктів, не звертайте уваги на критичні зауваження на свою адресу.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Не варто грунтуватися на емоціях в своїх вчинках і рішеннях. Вибачтеся, якщо вважаєте себе винним перед ким-небудь, і вибачте винних перед вами. Не варто повторювати колишніх помилок, і тоді відносини з давніми знайомими можуть якісно змінитися. Завдяки цьому друга половина дня буде мати у своєму розпорядженні до спокою і рівноваги.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для прояву ваших талантів в професійній сфері діяльності, для розкриття творчого потенціалу і успіху в особистому житті. Зірки рекомендують закінчити всі справи, які ви з яких-небудь причин відкладали. Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Чоловіків-Львів чекає зустріч з цікавою людиною. Можливо відновлення перерваних відносин з давньою симпатією. Для жінок-Львів будуть успішні звернення до органів влади, до начальства, домашні клопоти або пристрій побуту.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день, особливо для чоловіків-Дів творчих професій. Ймовірно, ваші здібності і таланти будуть відзначені начальством або партнерами. Життєвий потенціал на високому рівні. Успіх сьогодні буде супроводжувати навіть в ризикованих підприємствах. Жінок-Дів чекають нові цікаві знайомства - не виключено, що з ділових вони переростуть в любовні.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Напружений в емоційному відношенні день. Розташування планет як і раніше не сприяє активності в сфері професійної діяльності. Крім того, можливі проблеми з житлом або майном: пограбування, крадіжки, в кращому випадку - поява небажаних гостей. Ймовірно безліч критичних ситуацій. Постарайтеся уникати всіляких суперечок, конфліктів, не звертайте уваги на критичні зауваження на свою адресу.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений підвищеною діловою активністю. Ви можете відчути необхідність поліпшити своє матеріальне становище, виступити в ролі лідера в фінансових і ділових відносинах. Це дозволить вам значно поліпшити своє становище, розширити партнерські рамки. У подружніх парах ймовірно взаєморозуміння і ніжність.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день для фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі, для прогулянок, подорожей, спілкуванню з друзями і близькими людьми.

Джерело:supercook

Все буде Україна