«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогоднішній день залишить у Овнів прекрасне враження, бо при будь-якому розвитку подій подарує їм заряд оптимізму. Не варто упускати шанс продемонструвати свої творчі, педагогічні, ділові, спортивні таланти: про них може дізнатися не тільки вузьке коло ваших старих друзів, але і більш широка аудиторія. Відповідний момент для відвідування розважальних заходів. У любові важлива щедрість, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям сьогодні варто яскравіше освітити свій будинок, зробити його більш гостинним. Непоганий момент для візиту в гості до друзів, родичів, колег. Це прекрасний день для сімейних і корпоративних заходів, для дитячих свят, а також для дій по розширенню території. Якщо напередодні вам довелося похвилюватися, ви отримаєте моральну компенсацію за свої переживання.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам зірки радять запасатися гарним настроєм і яскравими враженнями. Не варто думати про роботу, обов'язки, службові інтриги. Джерелом задоволення може стати спілкування з другом, коханою людиною, популярною особистістю, впливовим партнером. Багато радості доставить взаємодія з дітьми, добре побувати разом з ними в театрі, цирку, магазині іграшок, на ігровому майданчику.

Рак

Цей день підштовхує Раків до щедрості. Можливе отримання премії, бонусів, подарунків. Вирушивши в магазин за покупками, ви витратите більше, ніж думали, а при виборі можете керуватися не економією, а модою або престижем. Зірки радять витратити основну частину коштів на корисні речі, наприклад, на дорогі ліки та дитячі товари, на якісний корм або аксесуари для вихованців.

Лев

Левам сьогодні не варто соромитись. Впевненість у собі стане тим чарівним ключем, який відкриє перед вами якщо не всі, то дуже багато дверей. Якщо ви хочете, щоб вас помітили чи згадали, буде досить просто з'явитися на арені подій. Це не найкращий момент для поглиблення в деталі, важливіше сміливо заявити про свій талант або світогляді. Значущий день для політиків та артистів.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам не замикатися в собі, взяти участь у загальних подіях і частіше посміхатися оточуючим. Добре поспілкуватися з родиною, а далеко від дому з земляками. Не варто вдаватися в довгі пояснення, досягти взаєморозуміння в цю добу простіше за допомогою гарного жарту або творчого ходу. Корисно внести частку креативу, ігри або гумору в любовне побачення, домашні та дитячі заходи.

Терези

Сьогодні зірки радять Терезам не пропускати цікаві заходи, але не рекомендують проявляти ініціативу та брати на себе зайвий вантаж. Внаслідок обставин, над якими ви не владні, вам зараз може виявитися не під силу роль лідера команди, зірки-аніматора або «душі компанії». Якщо ви потребуєте моральної підтримки, вам варто пошукати її у партнера, друга або у вдячної публіки.

Скорпіон

Сьогодні багато Скорпіонів захочуть опинитися в центрі уваги і пережити свою хвилину слави, але не всім представникам знаку вдасться зробити це повною мірою. Можливо, ви опинитеся на других ролях і будете допомагати чужим сходженням на вершину успіху. Якщо ви все ж хочете чимось виділитися, зірки радять робити це шляхом своїх трудових і творчих досягнень, а не особистих якостей як таких.

Стрілець

Стрільці можуть розраховувати на персональний успіх, а також на успіх своєї справи, ідеї або колективу. Це прекрасна доба для самоствердження, але можливо, ви також будете радіти досягненням дітей, перемозі своєї улюбленої спортивної команди, творчої групи, наукового проекту чи політичної партії. До ваших успіхів не залишиться байдужою кохана людина. Зросте ваш рейтинг в очах публіки.

Козеріг

Сьогодні на успіх можуть сподіватися Козероги, що володіють енергією, творчим потенціалом і достатньою часткою спонтанності. Ваша удача буде схожа швидше на виграш в рулетку, ніж на плід наполегливої праці і точного розрахунку. Добре, якщо ви забудете про власні амбіції і не станете дуже наполегливо переслідувати свої особисті цілі. До близьких людей варто проявити не тільки любов, але й повагу.

Водолій

Цей день дає шанс Водоліям, які прагнуть до популярності. Щоб зміцнити стару дружбу чи знайти нових друзів, вам важливо бути яскравою особистістю, але не затьмарювати тих, з ким ви хочете підтримувати відносини. А ось якщо ваше завдання — підкорити цільову аудиторію, вам доведеться затьмарити всіх конкурентів, випромінювати радість і позитив. Варто постаратися, щоб у вашому товаристві не нудьгували ваші партнери і діти.

Риби

Сьогодні Рибам не варто боятися вкладати в улюблених людей, та в улюблене хобі. Якщо запізниться матеріальна винагорода, за душевну щедрість ви отримаєте моральну компенсацію. День може стати для вас робочим, якщо ви людина творча, трудіться у сфері розваг, волонтерства, виховання дітей або проведення свят. Для багатьох Риб об'єктом особливої турботи стануть їхні домашні улюбленці.

Все буде Україна