«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 вересня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

День зачепить сімейні або житлові інтереси Овнів, змусить інакше підійти до обговорення суперечливого питання в колі близьких. Можливе життя на два будинки. Не виключений повторний конфлікт з батьком чи мамою або з авторитетною персоною (роботодавцем, шанованим членом сімейного клану, сусідом, мешканцем або власником орендованого приміщення). На результат бесіди вплине рівень вашої дипломатичності, інформує Ukr.Media.

Телець

У Тельців з'являється більше впевненості в собі, зростає чарівність, красномовство. Водночас, може посилитися прагнення до комфорту, додаткової уваги і привілеїв. Представниці прекрасної статі можуть випробувати сильне бажання відправитися по магазинах за новинками сезону, але зірки рекомендують дотримуватися в цьому питанні розсудливості і не проявляти надмірної квапливості. Для багатьох Тельців ця доба стане періодом адаптації, через що будуть цілком природні незначні промахи.

Близнюки

Постарайтеся сьогодні вранці подолати свій песимізм, занепокоєння і тривогу. Поганий час для студентів і для тих, хто займається розумовою працею. У професійних справах і бізнесі можливі зволікання і затримки. У цей період у вас, можливо, буде знижена життєздатність, постарайтеся не перенапружуватися.

Рак

У Раків можливі емоційні перепади, гостра реакція на домашню або службову обстановку. Якщо щось викликало у вас бурхливі почуття, зірки радять вам контролювати їх вираз зовні: неврівноваженість може негативно відбитися на сімейній атмосфері, порушити гармонію відносин. Не виключені креативні ідеї, пов'язані з облаштуванням приміщень, ландшафтним дизайном. Будь-яку цікаву задумку, пов'язану з житлом, спадщиною, шлюбом, нерухомістю, варто переоцінити з позицій здорового глузду.

Лев

У цей день зірки запрошують Левів в неформальну обстановку, що розташовує до невимушеного спілкування: це відмінний привід пустити в хід свою привабливість. Вдалий час для відвідування виставок, шоу, вечірок та інших розважальних заходів, а також для флірту, розвитку особистих і ділових відносин у вільному режимі. Обмежень сьогодні мало — наприклад, не варто витрачати багато грошей.

Діва

У цю добу Дівам важко мислити раціонально. Обставини дня підживлюють їх уяву, роблять яскравішими спогади і переживання, підсилюють духовну спрагу. Можливо, ви будете прагнути на батьківщину або шукати свій ідеал, обожнювати своїх батьків, вчителів або друзів. Важливо не захопитися побудовою замків на піску. Не завадить переоцінити поточні канали зв'язку, коло спілкування, фінансову ситуацію.

Терези

День стимулює допитливість і комунікабельність Терезів, але дані якості можуть обернутися пустою цікавістю і порожньою балаканиною. Це відмінний момент для розширення кругозору, але небажано активно користуватися інформаційними сервісами, замовляти послуги, пускатися в дорогу, приступати до навчання або мовної практики, публікувати статті, відправляти листи, заводити зв'язки серед іноземців.

Скорпіон

Скорпіонам зірки радять не спокушати долю. Необачна "креативна" поведінка сьогодні може зіграти з вами поганий жарт. Краще йти традиційним шляхом, спиратися на перевірені надійні сценарії і рішення, знайомі стандарти у коханні і дружбі. Замість великих ставок і азарту краще віддати перевагу помірності, акуратності, далекоглядності, замість зухвалої поведінки — стриманості. Допомога найімовірніше від жінок.

Стрілець

Події дня допоможуть вам знайти свою нішу в житті на роки вперед. Дотримуйтеся своїх переконань, не давайте збити себе з курсу помилковими ідеями. В ідеальному положенні Стрільці, чиї робота, хобі і покликання є одним і тим же заняттям. У цьому разі єдина проблема — ваші егоцентризм, одержимість і вид «не від світу цього». Захопленість не повинна переходити в недбале ставлення до побуту, здоров'я, потреб близьких. Корисно уточнити особистий режим, чітко розподілити бюджет і сімейні обов'язки.

Козоріг

Козороги можуть дати простір своїй уяві, або тимчасово зануритися в світ, створений чужою фантазією. Можуть нагадати про себе ваші духовні або інтелектуальні потреби. Рамки, задані навколишньою дійсністю, сьогодні можуть бути зрушені або проігноровані. Відмінний день для будь-яких занять, що стимулюють творчу сторону вашої натури. Небажано займатися відповідальними справами, призначати важливі ділові зустрічі, укладати офіційні угоди, оформляти і підписувати папери.

Водолій

Типові Водолії сьогодні можуть зіткнутися з кризою у коханні. Якщо ви належите саме до цієї категорії, не втрачайте з уваги дрібні деталі романтичних відносин. Вчасно виправивши невеликі недоліки свого любовного сценарію, ви позбавите себе від більш серйозних неприємностей. В цей час не варто захоплюватися глобальними змінами в області фінансів, харчування, лікування, відпочинку. Не піддавайте себе надмірним випробуванням, зупиніть свій вибір на прийомах і методах з мінімальним вмістом ризику.

Риби

Рибам варто бути обачнішими в планах і акуратніше користуватися таким сильним інструментом, як візуалізація бажань. Небезпечно сліпо йти за натхненням, приймати щось на віру. Є ризик захопитися сумнівним проєктом, створити собі помилкового кумира. Приманкою може стати оригінальна ідея, високий пост, здійснення мрії. Щоб уникнути зваб і не пропустити дійсно цінне, зірки радять вам вчасно вимикати емоції і тестувати привабливі моделі суворою реальністю.

Все буде Україна