«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 18 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 18 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні багато хто з Овнів проявить стриманість, обережність або хитрість, застосує продуману тактику. День запрошує до інформаційного обміну, але також до скритності і скепсису. Інтенсивно будуть обговорюватися теми фінансів, податків, взаєморозрахунків, спадщини. Імовірний інтерес до забутих та засекречених даних. Не виключена спроба проникнути в чужі таємниці. Можлива уразливість, залежність від минулого, інформує Ukr.Media.

Телець

В цей день Тельці налаштовані на цікавий ним діалог, але з повноцінним зворотним зв'язком не виключені проблеми. Вам не завадить бути хорошим переговірником або психологом. Шанс почути цікавлячі подробиці або дізнатися істину невеликий, поки ви не встановите взаєморозуміння між собою і співрозмовником. Завоювати довіру сьогодні важливо не тільки у випадкових контактах, але і в спілкуванні з близькими людьми.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам нелегко висловити свої переживання і описати відчуття. З психологічною перешкодою можуть зустрітися навіть ті представники знаку, які зазвичай не лізуть за словом в кишеню. Також, вам не завжди легко зрозуміти почуття і потреби оточуючих. Не у всякій справі допоможуть поради або інструкції. Про дещо вам доведеться здогадуватися самостійно, підключивши інтуїцію або досвід.

Рак

Для Раків це сприятливий день, головним плюсом якого може стати відсутність сюрпризів. Якщо обставини склалися більш або менш вдало, зірки радять не відкладати здійснення своїх бажань на завтра: не виключено, що на наступну добу клопоту стане більше, а корисний результат виявиться скромнішим. Не варто тягнути з відправкою особистого листа, відповідальною зустріччю або домовленістю.

Лев

Сьогодні Левів охоплюють емоції і спогади. Ваш настрій може виявитися не самим підходящим для розваг, побачень, легких знайомств. Якщо ви не розташовані веселитися, зірки радять піти слідом за своїми почуттями. Можливо, буде краще побути вдома. Сьогодні добре поговорити з близькими або зайнятися простими, але необхідними справами: наведенням порядку, інспекцією запасів, розбором архівів.

Діва

Сьогодні Дівам краще провести час серед старих знайомих, саме з ними простіше поділитися сокровенним і «відвести душу». Це можуть бути родичі або ті, хто пов'язаний з минулим. Обіцяють задоволення контакти, засновані на розумінні, довірі, спільних спогадах. В дорозі важливо підтримувати зв'язок або стежити за новинами. Можлива значуща зустріч, звістка здалеку, лист або дзвінок з підтвердженням.

Терези

Терезам варто підтримувати порядок в матеріальних справах, а також у пов'язаних з ними документах, кореспонденції, електронних носіях. Особливу увагу привернуть кредитні операції, борги, взаємозаліки, господарські витрати. Вітаються розрахунок, ощадливість і передбачливість, але важливе й чуття. Можливий підвищений інтерес до старих речей. У справах багато чого може вирішити кумівство або кредит довіри.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонів не раз виручить природне чуття. Цей день вдалий для будь-яких дій, які ви зробили в своїх власних інтересах, навіть якщо ви не афішуєте свої справжні наміри. Зірки радять вам відгукнутися на запрошення до діалогу, від кого б воно не виходило. Якщо у вас немає термінових клопотів, в цю добу ви можете спокійно слідувати своїм звичкам або потурати випадковим примхам.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям не варто прагнути на передній план, роль лідера виявиться недоступною чи не найбільш виграшною. Можливо, самі обставини змусять вас триматися в тіні. Стрільцям, які мають хронічні проблеми зі здоров'ям, краще скоротити навантаження і не нехтувати профілактикою захворювань. Ключовим моментом дня може стати приватна розмова або платіж, таємна послуга, секретна інформація.

Козеріг

Сьогодні Козероги схильні дивитися в минуле, в якому і знайдуть відповіді щодо майбутнього. Багатьом представникам знаку вдасться ще раз скористатися плодами негативного, але корисного досвіду або залучити до реалізації своїх планів старі зв'язки, давніх однодумців. Не варто відкладати особисту переписку, платежі, зустрічі, бесіди з дітьми, інформаційний обмін з будь-яких важливих для вас питань.

Водолій

Сьогодні Водолії і їх оточення піддані впливу емоцій. Може нагадати про себе психологічна або фінансова залежність. Не виключений напад злопам'ятності, ревнощів або іншого неконструктивного почуття. Щоб звести до мінімуму ризик збитків від подібних переживань, зірки радять вам уникати контакту з тими, хто викликає у вас негативні асоціації. Не рекомендуються знайомства і переговори.

Риби

Сьогодні зірки радять Рибам озброїтися спокоєм і довірою до долі, виключити зайву метушню. Протягом дня прийде вказівка, відповідь, віддача, точна інформація або інший знак, який підтверджує, що ви на вірному шляху. Можливі вісті з-за кордону або від тих, кого ви давно не бачили. Відповідний момент для планової поїздки або платежу, продовження цікавої бесіди, розвитку корисного контакту.

Все буде Україна