«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 лютого 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 19 лютого 2019 року.

Овен

Сьогодні Овни можуть зробити ставку на свободу, творчість і позитив, але лише в ранкові і денні години. Якщо ви хочете присвятити себе креативу, пограти з дітьми або задовольнити одну зі своїх випадкових примх, не варто відкладати реалізацію планів на вечір. В кінці дня у вас з'являться цілком конкретні практичні завдання, ви будете змушені «впрягтися» в роботу і перестанете належати собі, інформує Ukr.Media.

Тілець

До настання вечора Тільцям краще не поспішати з ініціативою. Денні години підходять для творчих пошуків, відпочинку, перерви в рутинній роботі. Ви нічого не втратите, якщо залишитеся вдома і займетеся чимось нетиповим, але корисним для вашого побуту. Батькам не варто вимагати дисципліни від дітей. Ввечері, навпаки, будь-які зусилля почнуть приносити подвійну віддачу, зросте ефективність, витривалість.

Близнюки

Денні години Близнюкам краще провести у вільному режимі. Це вдалий час для прогулянок, спілкування з друзями, неформальних занять з креативним відтінком. Увечері вам не варто залишати без уваги події у себе вдома і на роботі. Щось важливе може статися в області, пов'язаній з вашою сім'єю та кар'єрою. Отримає велике значення позиція конкретної людини: начальника, батьків, домовласника.

Рак

Ракам краще відкласти важливі справи на вечір. Вдень ваш і чужий настрій буде неробочим, можуть викликати огиду нудні рутинні заняття і корисні речі. В кінці дня обіцяють більше ефекту технічні роботи, цільові поїздки, лікувально-профілактичні та інші планові заходи. Саме увечері краще запускати діловий проект, відправлятися в шлях, приступати до освоєння корисних практичних навичок.

Лев

Вдень у центрі уваги Левів будуть вони самі, їхні особисті звички і потреби. Головним завданням зірки радять зробити підтримання хорошого настрою: це краще, ніж що-небудь інше, позначиться на стані вашого духу і енергетики. Увечері корисно спрямувати увагу на практичні справи: заробіток, фінанси, корисні покупки, дрібний ремонт речей, здоров'я, забезпечення всім необхідним домашніх вихованців.

Діва

Поки не настав вечір, Дівам краще збирати сили: в кінці дня вони неодмінно знадобляться. Вечірні години ідеальні для справ, у яких ви можете проявити себе або відточити майстерність. Це вдалий час для бізнес-акцій, тренувань, ділових візитів, творчих починань, задоволення власних потреб, турбот про дітей, покупок, для співробітництва, обміну послугами і зближення особистого характеру.

Терези

Для Терезів цей день розпочнеться з хвилини волі або творчості. Багатьох Терезів будуть надихати майбутні перспективи, навіть якщо в даний момент можливість активно рухатися до них обмежена. Саме вдень зірки радять вам запастися оптимізмом, так як увечері для цього може не залишитися ані сил, ані умов, ані часу: ви знову повернетеся в «прокрустове ложе» боргу або необхідності.

Скорпіон

Вранці прилив натхнення поєднується для багатьох Скорпіонів з обмеженими можливостями. Якщо ви націлені на практичний успіх у конкретній галузі, почекайте вечора, саме в кінці дня почнуть складатися сприятливі умови для вашої активності. Якщо ви потребуєте підтримки, послуг або командної роботи, у вас з'являться помічники, однодумці, інструменти або зв'язки з потрібними сервісами.

Стрілець

Стрільці можуть розраховувати на милість фортуни аж до вечора. Щасливий збіг обставин виручить вас навіть у тому випадку, якщо ви допустили помилку. А ось в кінці дня складеться зворотна ситуація: навіть заради дрібних досягнень вам доведеться прикладати зусилля. Зате все, чого ви досягнете, ви зможете з чистою совістю приписати своїм власним достоїнствам і працьовитості, а не випадковому везінню.

Козеріг

Козерогам не варто засмучуватися, якщо вдень починання зайдуть у глухий кут. Швидше за все, доля робить це для вашого ж блага, щоб зупинити просування по хибному шляху. Будь-які мало-мальськи важливі починання вам сьогодні рекомендується перенести на вечір: ваші розрахунки почнуть збуватися з лякаючою точністю, а дії принесуть бажану віддачу. Це найкращий момент для відправки в дорогу, для початку будь-якої акції.

Водолій

Водоліям краще орієнтуватися не на свої запити і очікування, а на сформовану ситуацію. Якщо закінчується свято і з'являються проблеми, важливіше не нарікати на долю, а засучити рукави і без тіні відрази взятися за роботу: чим раніше вона буде зроблена, тим краще. Не варто планувати відпочинок або «легкі» заходи на вечір, саме в цей час може з'явитися причина для клопоту і занепокоєння.

Риби

Рибам варто подвоїти пильність при оцінці ситуації і виборі власної стратегії в ній. Особливої уваги заслуговує атмосфера навколо, настрій цільової аудиторії, а якщо мова йде про стосунки, то настрій партнера і його поточні потреби. Для ефективного ділового і побутового співробітництва, а також для взаємних кроків назустріч один одному в особистому спілкуванні краще вибрати вечірній час.

Все буде Україна