«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Звіряйте свої дії з бажаннями інших. Це найкращий спосіб уникнути серйозних проблем у відносинах. На любовні почуття Овнів сьогодні сильно впливає інтимна складова, а також минуле роману. Запланована вечірка буде чимось затьмарена. Побачення може виявитися не настільки романтичним і надихаючим, як ви сподівалися. На щастя, від вас виходить позитив, який здатний усунути будь-які перешкоди на шляху до успіху. День підходить для занять спортом, якщо ви дотримуєтеся стандартних правил безпеки, інформує Ukr.Media.

Телець

День зробить Тельців емоційнішими, змусить пропускати будь-яку інформацію або враження через свій внутрішній світ. У партнерських і особистих відносинах пора заново узгодити зусилля, при цьому велике значення може мати питання довіри, наявності внутрішньої спорідненості або кровних уз. Нові бажання можуть виникнути у вас і людини, яка вас цікавить, синхронно, але вона буде зацікавлена в оновленнях сильніше, ніж ви. У любові і шлюбі почне грати більш значну роль чуттєвість, взаємний потяг.

Близнюки

Відмінний день для покупок, в тому числі великих. Можливо, це буде супермодна новинка, приголомшлива ваша і чужа уява. При цьому будьте готові витратити більше, ніж спочатку планували. Багато Близнюків сьогодні не пошкодують грошей на речі, які принесуть користь для їх здоров'я. Наприклад, на одяг з рідкісної натуральної тканини або дорогий тур на престижний курорт. Якщо ви любите тварин, у вашому будинку не виключена поява нового екзотичного улюбленця.

Рак

Для Раків день вдалий, але і відповідальний. Можлива сприятлива зміна в побуті. Масштабне оновлення може відбутися в сім'ї, шлюбі. Не виключено, що виявляться тісно взаємопов'язані зміни у зовнішній діяльності і в приватному житті — наприклад, кар'єрне зростання сприятиме отриманню нового житла. Може поповнитися склад сімейства або колективу однодумців, намітитися довгоочікуване розширення території або повноважень. Відповідний момент для прийому важливих гостей, доленосного візиту.

Лев

Обстановка цієї доби не дозволить Левам повністю розслабитися. Довгоочікувану свободу ви отримуєте не даремно, а на конкретних умовах. Економте час і сили, підтримайте загальний тонус організму. Підійдіть з рівною відповідальністю до завершення старих справ і до початку нових. Перш ніж будувати плани, проясніть ситуацію зі здоров'ям, приведіть в порядок документи, особливо архіви. Корисно заново розставити акценти у відносинах з безпосереднім начальством, товаришами по службі, підлеглими.

Діва

День може початися з тупикової ситуації. Можливо, нагадає про себе втома, що накопичилася, або хвороба. Ближче до вечора складуться умови для прояву ініціативи, в тому числі для злагодженої спільної діяльності. Посилиться також емоційна складова будь-якого спілкування. У самотніх Дів буде прекрасна можливість відновити старі відносини або дати хід новому роману. При цьому не покладайтеся на слова, свою прихильність доводьте конкретними вчинками і тією ж мірою оцінюйте почуття партнера.

Терези

Не найкращий день для угод на довірі. Ви можете виявитися безсилі, якщо маєте справу з недобросовісною людиною. Важливі питання розподілу коштів, формування загального бюджету. Дипломатичність, притаманна Терезам, допоможе зняти претензії шляхом бартеру, взаємозаліку, полюбовної угоди. При оплаті покупок можна вдатися до розстрочки або кредиту. Не забудьте зажадати документацію: договір, гарантійний талон, сертифікат якості. Для угод вибирайте надійних партнерів (перевіреного продавця, банк з хорошою репутацією).

Скорпіон

Сильною стороною Скорпіонів сьогодні є прагнення працювати якісно і доводити справи до кінця. Завдяки цій звичці, а також проникливості, обережності, далекоглядності ви будете вкрай допитливі. Вас не можна буде обдурити або змусити закрити очі на дрібні похибки. Продуктивний день для медиків, економістів, фінансових директорів, керуючих, будівельників, програмістів, працівників держустанов. Якщо ви в підлеглому положенні, то не дасте шефу приводу причепитися до вашої роботи.

Стрілець

Стрільцям варто уважніше стежити за перебігом подій: нова ситуація може виявитися суперечливою, часом небезпечною. Зміна зовнішніх тенденцій може збігтися зі зміною ваших особистих планів або статусу. Не виключено, що пастка чекає вас у власному будинку. Не варто поспішати з побутовими перетвореннями, ремонтом, операціями з нерухомістю, бронюванням готелю, переїздом, відкриттям нового бізнесу. Можлива пауза в ухваленні рішення, винесенні вердикту, відповідях від партнера або опонента.

Козоріг

Сьогодні Козорогам небезпечно втрачати рівновагу і послаблювати самоконтроль: можна нашкодити своїм принципам, планам, здоров'ю або статусу. Аж до ночі залишиться неспокійною атмосфера в будинку або життєво важливій області, збережеться ризик загострення конфлікту з партнером, батьками, начальством, значущою особою. Не завадять загальні заходи безпеки, якщо під загрозою ваша нерухомість, майно, територія.

Водолій

У першій половині цього дня Водоліям краще боротися зі своєю товариськістю. Багато комунікацій в кращому випадку розчарують, а в гіршому — нашкодять. Не варто відправляти листи, оформляти документи, проходити співбесіди, виступати перед аудиторією, публікувати матеріали в мережі. Друга половина дня подарує вам надію і підкаже можливі варіанти розвитку подій в близькому майбутньому.

Риби

Риби проведуть день на гармонійній хвилі, якщо будуть вірні своїй емоційній природі, старим почуттям, хобі, ідеалам і принципам. Запорука душевного комфорту — мінімум контактів і суєти, пасивність і навіть інертність. Не варто вплутуватися в ризиковані авантюри, особливо, ділові та фінансові. Добре провести час в суспільстві близьких людей, знайти час для улюбленого фільму або музики.

Все буде Україна