«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 січня 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Початок дня Овни можуть сміливо присвятити рутинним дрібним справам. Друга половина доби, незважаючи на деякі об'єктивні рамки і обмеження, пройде приємно і пізнавально. З'явиться можливість вступити в діалог, висловити симпатію, помиритися, порозумітися. На цей час можна планувати побачення, переговори, відвідування культурних заходів і громадських місць, спільну акцію, поїздку, вечірку, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям належить аж до вечора дотримуватися прийнятої програми або правил, нав'язаних ситуацією. Ритм життя і характер занять можуть диктуватися домашнім розпорядком, сімейною обстановкою, потребами дітей або батьків. Не варто відкладати на вечірню годину прибирання, перестановку меблів або інше заняття, пов'язане з упорядкуванням простору. В кінці дня з'явиться можливість розслабитися, повернутися до звичного комфортного способу дій, не виключені сумніви, ностальгія за колишніми часами.

Близнюки

Близнюкам не варто упускати можливість домовитися, відновити знайомство, прояснити спірний момент. Сьогодні з'являється свобода маневру, знімається частина протиріч. Співрозмовники будуть налаштовані дружелюбно, а опоненти менш суворо. Чи стане гармонійнішою атмосфера в шлюбі. Багато нюансів в цей день можна і потрібно залагодити полюбовно. Про деякі непорозуміння краще просто забути, за обопільною згодою. Настав час зв'язатися зі старими друзями.

Рак

Сьогодні цінність того чи іншого заняття визначається для Раків ступенем їх захопленості. Не останню роль зіграє морально-етичне підґрунтя справи, наприклад, можливість зробити добру справу або просунути ідею. Можливий вдалий поворот подій у справах, пов'язаних з лікуванням, роботою або наданням будь-яких послуг за кордоном. Джерелом позитивних емоцій можуть виявитися колеги, учні або вихованці.

Лев

У центрі уваги у Левів сьогодні фундамент будь-якого проєкту, особливо довготривалого. Можна інспектувати володіння, проводити глибокі перевірки, вносити накопичені корективи в складені раніше плани. Дивіться на речі об'єктивно, безжально знімайте з себе рожеві окуляри. Чим самокритичніші ви зараз, тим більшого успіху досягнете згодом. Однак і переборщувати не слід. Якщо ви надмірно прискіпливі і песимістичні, в тому числі щодо себе, ви ризикуєте впасти в необґрунтовану зневіру.

Діва

Для Дів день пролетить непомітно, якщо вони захоплені. В цьому випадку, навіть негативні моменти будуть працювати на ваш інтерес, змусять глибше вивчити питання, пригадати знання, відновити якісь зв'язки. Увагу притягнуть незвичайні деталі, позаштатні ситуації, неформальні шляхи і контакти. Якщо захопленості немає, в «сухому залишку» чекає роздратування або нездужання, поганий осад від зустрічі, поїздки.

Терези

Виключіть поспіх і нетерпіння, довіртеся ходу подій. Чим масштабніше і яскравіше задумане вами починання, тим більше підстав відкласти його на завтра. Зробіть все можливе для того, щоб прийдешні вихідні не були зіпсовані діловою суєтою і невиконаними обов'язками. У першій половині дня дотримуйтесь заданого графіку, а ближче до вечора постарайтеся звільнитися від будь-яких думок про роботу. Всім Терезам бажано не перевантажувати організм, не переїдати, а також виспатися, щоб в суботу бути у відмінній формі.

Скорпіон

День сприяє розкриттю природної емоційності і чуттєвості Скорпіонів, а також застосуванню їх талантів, включаючи музичний, педагогічний і психологічний. Ви легко знайдете нішу, в яку зможете безбоязно направити свою фантазію, що розігралася. Це гарний час для любові, спокійного відпочинку, усамітненої творчості. Добре провести час біля води, в мріях, за переглядом фільму.

Стрілець

У другій половині дня може розгорітися дискусія, де опоненти не гребують нечесними методами. Багато Стрільців ризикують стати об'єктом критики, пліток, насмішок, провокацій. У кращому випадку, вам дістануться "складні" співрозмовники, клієнти або учні. Не беріть на себе роль посередника, а також носія істини, виразника чужих думок. Почекайте з відповідальними публічними промовами, в суперечках віддайте перевагу нейтралітету. Бурхливі емоції приведуть до необачної заяви, яка загрожує вам дискредитацією.

Козоріг

Козорогам необхідно вчасно змінити тактику, інакше деякі чудові можливості можуть бути упущені. Якщо ви хочете підняти рівень свого добробуту, то не варто чекати чудес, краще налаштуватися на додатковий обсяг роботи або на освоєння більш прогресивних методів праці. Зайва суєта безглузда, але приступити до дій ви можете прямо сьогодні. Небажано поспішати з естетичними, косметичними, фінансовими рішеннями: можливо, ви ще підкоригуєте свої переваги.

Водолій

Цей день підкаже Водоліям, що пора призупинити роботу, тренування, гру, подорож або інший вид активності. Як би не хотілося продовжувати, назріває перерва. Зірки підказують, що пауза піде вам на користь, так як допоможе відновити енергетичні та інші резерви. У другій половині дня не завадить твереза оцінка ресурсів, якими ви володієте, наприклад, тотальна інспекція фінансового становища. Не завадить і перевірка надійності "домашньої фортеці", територіальних кордонів.

Риби

Останнє слово сьогодні навряд чи залишиться за вами. Більшість Риб вимушено або повністю погодяться з чужими доводами, або підлаштуються під них, йдучи на компроміс. Щоб вам було легше зробити це, спробуйте встати на місце співрозмовника, тоді його аргументи і настрої будуть вам зрозуміліші. Бесіди та консультації будуть ефективними, якщо ви цінуєте думку іншої людини і визнаєте її право на власну точку зору. Зумійте побачити в своєму візаві особистість, а не автомат для подачі відповідних реплік.

Все буде Україна