«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 2 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День перетворення і трансформації космічної енергії. Робота або ділові зустрічі вимагатимуть значних зусиль. Зірки радять набратися терпіння, так як можливі проблеми матеріального характеру. Ваша працьовитість і витривалість допоможуть знизити негативні тенденції дня.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Позитивні тенденції забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Зустрічі і контакти в недалекому майбутньому можуть принести відчутні результати. Хороший день для подорожей, відпочинку на природі. Не можна метушитися і надавати значення дрібним неприємностям.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День пов'язаний з ослабленням аури і життєвих сил. Імовірність забудькуватості і неуважності, що може привести до неприємностей. Можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям. Рекомендується звернутися до досвідченого фахівця. Не затягуйте з лікуванням, хвороби самі собою не проходять. Їх наслідки можуть бути самими непередбачуваними.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день для нових зустрічей і знайомств, очікується регрес в справах, пов'язаних з творчістю, навчанням, пошуками нових джерел заробітку. Увечері не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів, швидше за все навіть членів сім'ї.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Уникайте спілкування з колегами та начальством. У вас можуть з'явитися нові обов'язки, які заберуть багато сил або призведуть до фінансових втрат. У любовних відносинах планується певне піднесення, однак несподівана звістка змусить ненадовго забути про серцеві захоплення. Не можна проявляти користь або зайву ощадливість: ймовірні фінансові надходження пройдуть стороною.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день для спілкування з колегами та начальством, для звернення до установи або організації. Поради і посередництво друзів, заступництво впливових осіб можуть виявитися досить ефективними. У любовних відносинах буде деякий спад, однак не виключена несподівана зустріч з давньою симпатією. Сьогодні не можна проявляти жадібність, інакше можливий прибуток виявиться незначним. Хороший день для початку будівництва.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Уникайте звалювати на себе нові обов'язки. Вдома все буде добре, проте ймовірно, що важливі справи змусять ненадовго забути про серцеві захоплення. Вас очікують фінансові надходження. Будьте напоготові і не пропустіть вигідну угоду, яка ще більше зміцнить ваше положення.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Критичний день. Зірки рекомендують критично ставитися до своїх можливостей, тверезо оцінювати дійсність, обмежити контакти. Існує ймовірність непередбачених витрат або фінансових втрат - можливо, через незалежні від вас причин ви упустите вигідне замовлення. Не виключено нове знайомство, однак турботи і проблеми можуть перешкодити вам розслабитися і знайти внутрішню свободу. Увечері не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів, швидше за все, навіть членів сім'ї.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Можливо, саме сьогодні вам захочеться побути наодинці зі своїми думками, в тиші і самоті. Використовуйте сприятливий момент для обмірковування справ, відкладених в довгий ящик. Належить знайти компроміс між тим, що хочеться, і тим, що треба. До творчих людей прийде натхнення.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Пасивний, важкий день, несприятливий для спілкування з колегами та начальством, звернення до установи або організації. Поради і посередництво друзів, заступництво впливових осіб можуть виявитися помилковими. У любовних відносинах планується деякий спад, однак не виключена несподівана зустріч з давньою симпатією. До кінця тижня все владнається.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День розчарувань. Можливо, що, підвівши підсумок робочого тижня, ви залишитеся незадоволені. Цілком ймовірно, що планам і надіям, пов'язаних з відпусткою або відпочинком, не судилося здійснитися. Не виключено, що ви займетеся новою справою, причому зовсім не тією, до якої готувалися. З близькими людьми не бійтеся бути відвертими.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День перетворення і трансформації космічної енергії, день одкровення, несподіваного повороту. Уникайте поїздок, спілкування з незнайомими людьми. Легковажне ставлення до свого здоров'я або напружена робота може стати причиною нервового зриву або захворювання. У сфері професійної діяльності можливі великі фінансові втрати. Зустріч зі старим знайомим може привести до несподіваного повороту у долі.

Джерело:supercook

Все буде Україна