«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 2 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 2 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні в душі кожного Овна борються далекоглядний реаліст і невиправний авантюрист, який шукає гострих відчуттів. Якщо ви не в кращій формі, залежні від чогось, любите ясність, робите кар'єру або несете відповідальність, зірки радять не ризикувати без причини. Особливо ретельно варто зважити ризики у зв'язку з подорожжю, навчанням, таємною справою. Вибираючи пригоди, пам'ятайте, що можете стати заручником ситуації, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям спиратися одночасно на уяву, пам'ять і здоровий глузд. Пам'ять освіжить негативний або позитивний досвід, здоровий глузд оцінить перспективу, а уява вчасно намалює вам ймовірну картину розвитку подій, завдяки якій ви уявите собі майбутнє. Якщо ви все давно для себе вирішили, день допоможе вам не зациклюватися на одній тактиці і діяти гнучко.

Близнюки

Близнюкам аж до ночі не варто втрачати пильність. Повна свобода для вас сьогодні досить небезпечна, зате обмеження стануть вашим «рятувальним кругом». Варто вам порушити правила або втратити самоконтроль — і ймовірність оступитися різко зросте. Ви почнете нервувати, можете допустити ділову помилку, загострити відносини, отримати травму, ускладнити собі шлях до мети або зіпсувати репутацію.

Рак

В цей день Ракам не варто піддаватися загальному настрою. Що б не творилося навколо, у ваших інтересах не відхилятися занадто далеко від надійного курсу і зберігати вірність своїм переконанням. Піддавшись азарту, ажіотажу або паніці, ви станете іграшкою обставин. Можливі проблеми при спробі комусь допомогти або при контактах з сервісами, пригоди в дорозі, в процесі лікування або під час роботи.

Лев

Сьогодні Левам краще зробити ставку на розрахунок, а не на натхнення і випадок, а також на закритість замість публічності. Обережність всюди обіцяє непогані плоди, тоді як нестриманість може зробити явним те, що ви воліли б залишити в таємниці. Якщо вас непереборно ваблять ризики та пригоди, варто підстрахуватися. Не завадить обачність в любові, особливо, якщо справа дійшла до інтимної стадії.

Діва

Дівам аж до ночі потрібна уважність. Сьогодні однаково можливі позитивний і негативний варіанти розвитку подій. До того ж, не все залежить від вас, часто правила будуть задавати люди або обставини. Позитивна сторона дня — шанс змінити тактику, якщо щось пішло не так, наприклад, стабілізувати ситуацію при конфлікті. Але все ж вам не варто спеціально напрошуватися на неприємності.

Терези

Сьогодні успіхи Терезів багато в чому залежать від обстановки, а також від манери вести повсякденні справи, ставлення до обов'язків або здоров'я. Якщо всюди порядок, то день завдяки зайвим клопотам стане цікавим і пізнавальним. Якщо ж справи ведуться «абияк», а помічники ненадійні, то будь-яка дрібниця стане критичною, спровокує термінові клопоти, хаос, суєту або загострення проблем.

Скорпіон

У суперечливих ситуаціях цього дня досвідчених Скорпіонів не раз виручить чуття, багато чого буде відомо їм наперед. Якщо ви новачок, легковажні і нестабільні, можливий ланцюжок пригод, зате день стане більш цікавим і хвилюючим. Ситуація буде подвійно насиченою, якщо в центрі уваги особисте життя, творчість, кар'єра фрілансера, а також, якщо ви подорожуєте або ведете ризикований бізнес.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям важливо вміти маневрувати і майстерно приховувати свої слабкі місця. Якщо ви втягнуті в боротьбу, краще не відкривати свої вразливі сторони: у конкурента і навіть у партнера може з'явитися спокуса скористатися вашою слабкістю. Непогано мати свою територію або шлях для відступу, аварійний запас ресурсів. Небажано запрошувати в дім незнайомців, недоброзичливців, ідейних супротивників.

Козеріг

Сьогодні Козерогам важливо не зраджувати своїм принципам, вибирати безпечне оточення. Підвищена уважність рекомендується в новій ситуації, в малознайомих місцях, далеко від дому. Не варто вирушати в далеку дорогу, захоплюватися авантюрами, покладатися на іноземців та іногородніх, відкривати бізнес, брати в будинок нових вихованців, експериментувати з лікуванням, інструментами, транспортними засобами.

Водолій

Водоліям варто утриматися від спокуси блиснути діловим талантом. Наявні ресурси сьогодні краще зберігати, а не витрачати або намагатися примножувати. Ви можете невдало розпорядитися колективним бюджетом або завдати шкоди своєму особистого гаманцю. Невдачі та прорахунки позначаться не тільки на поточних справах, але і на майбутніх. Варто уникати вкладень, покупок і угод, або вимагати в них твердих гарантій.

Риби

Сьогодні зірки застерігають Риб від самовпевненості, ілюзій, надмірного азарту. Дані якості легко можуть перейти в одержимість, фанатизм, агресію і інші небажані гіпер-форми. Якщо ви неправильно оцінили ситуацію, ваша уявна сила обернеться слабкістю і вразливістю. У ситуації вимушеної боротьби варто заздалегідь окреслити рамки, в яких ви зможете діяти без загрози власним інтересам.

Все буде Україна