«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Семен Семенченко: Мене постійно смикають питанням по президенту Зеленському. І моя відповідь…

Мене постійно смикають питанням по президенту Зеленському. Напевно тому що я виступав всі п’ять років, (і тим більше на виборах) проти Порошенка. «Чому ти не критикуєш Зеленського» – найчастіше питання під час передвиборчої кампанії.

І моя відповідь – «давайте дочекаємося справ», «давайте не будемо малювати собі картину з фейків виробництва Порошенка». Мені тикали в обличчя заявами Кадирова, Портновим, Медведчуком, повстанцями, «ставанням на коліна» перед Росією. Ну і коли я знаходив заяву або факти якi підтверджують якусь РЕАЛЬНУ позицію того хто прийшов на зміну Порошенку, то звичайно я про це одразу вам говорив. Сьогодні дочекався i Медведчука.

Медведчук заявив, що не бачить себе в мирному процесі по Донбасу бо «його не існує». «Наша партія перебуває в опозиції до Зеленського з моменту його обрання». Чудово. І, нарешті, вишенька на торті – Медведчук заявив що «позиція Зеленського повністю суперечить Мирному плану, який передбачає автономію для цих територій». До Порошенка Медведчук в опозиції не був. Позиція Порошенка не суперечила «путінському Мирному плану»…

Заявами Медведчука задоволений. Це лакмусовий папірець – при якому президенті України куму путіна краще жилося. А значить я продовжую залишатися в упевненості що прибравши Порошенка від влади ми зробили для країни краще. Можуть бути помилки, можуть бути дурниці. Але краще кілька років помилок ніж десятиліття саботажу, злодійства і брехні.

Поживемо побачимо

Семен Семенченко

Все буде Україна