«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 2 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для початку будь-якої справи, спілкування, сімейних відносин. Можливо, сьогодні ви зможете вирішити важливі проблеми або виправити старі помилки. Велика ймовірність нового знайомства або романтичних пригод. Сон здійсниться, якщо вранці буде хмарно з проясненнями.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Негативні події першої половини дня можуть привести до багатьох проблем у відносинах з оточуючими. У цей день не плануйте зустрічей з друзями і не вдавайтеся в суперечки зі сторонніми людьми. Зірки радять звернути увагу на своє здоров'я і здоров'я близьких людей.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує родинні зв'язки, збільшується родина. Ймовірно встановлення рівноваги і ясність думок. Сьогодні ви зможете стати господарем ситуації. Сприятливі великі придбання, вкладення грошей і комерційні операції. У другій половині дня велика небезпека травматизму і аварій.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для початку будь-якої справи, спілкування, сімейних відносин. Жінок-Овнів чекають приємні сюрпризи і несподіване знайомство. Сприятливі покупки, турботи, пов'язані з профілактикою захворювань, цілительство. Чоловікам-Овнам зірки пророкують зміни в особистому житті. Однак нехай це вас не турбує, навіть якщо на перший погляд зміни здадуться дивними і незрозумілими.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сатанинський день. Не вирушайте сьогодні в подорож, так як вона напевно виявиться невдалою. Виключіть важку фізичну працю або ризиковані підприємства. Існує загроза для здоров'я. Проведіть день в колі сім'ї за тихими домашніми радощами: читанням книг, спілкуванням з рідними, переглядом нових відеокасет, прослуховуванням музики. Вірогідні великі неприємності, пов'язані з майном: пожежа, поломка або пограбування.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День несе несподівані зміни. Вірогідні зміни у фінансовому становищі. Сьогодні ви зможете стати господарем становища або, навпаки, будете залежати від своїх партнерів. Тому, запроваджуючи свої плани в життя, не забувайте про тих, хто допомагав вам. Прислухайтеся до порад друзів. Якщо є бажання, проведіть вечір де-небудь поза домом, скажімо у друзів, які останнім часом наполегливо запрошували вас до себе.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні бажано забути на деякий час про хліб насущний і звичайну роботу, розслабитися і як слід відпочити. Не виключена в цей день радісна зустріч зі старими друзями. Але також сьогодні можливі проблеми в сім'ї. Не робіть поспішних висновків. Спробуйте краще трохи змінити обстановку.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні головне - нічого не переплутати і правильно розставити пріоритети. Зосередьтеся на головному - і ви легко впораєтеся з будь-якою проблемою. День обіцяє стати сприятливим для подальшої діяльності. Корисні групові заняття, спілкування з друзями. Не виключено, що вас очікують приємні сюрпризи і нове знайомство. Зірки пророкують зміни в особистому житті.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день для початку будь-якої справи, спілкування, сімейних відносин. Для жінок-Дев велика ймовірність нового знайомства або романтичних пригод. Не виключені покупки, турботи, пов'язані з профілактикою захворювань, цілительство. Чоловікам-Дівам зірки рекомендують уникати гучних компаній і застілля, бо це негативно може позначитися на вашому здоров'ї.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День несе несподівані зміни. Сьогодні ви зможете стати господарем становища або, навпаки, будете залежати від оточуючих вас людей. Не забувайте про тих, хто допомагав вам. Прислухайтеся до порад друзів. Якщо є бажання, проведіть вечір де-небудь поза домом, скажімо у друзів, які останнім часом наполегливо запрошували вас до себе.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День підйому творчої активності, який може сильно вплинути на професійну діяльність, кар'єру, на відносини з друзями. Застосуйте свої таланти і здібності до будь-якої справи і ви отримаєте чудовий результат. Є шанс створити щось незвичайне. Можливо, вас чекає особисте щастя, не пропустіть свій шанс.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Життєвий потенціал на вкрай низькому рівні. Чи не вирушайте сьогодні в подорож, так як воно напевно закінчиться невдало. Вірогідні великі неприємності, пов'язані з майном: пожежа або пограбування. Спілкування з партнером, ігри з дітьми допоможуть знизити негативні тенденції дня.

Джерело:supercook

Все буде Україна