«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 20 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Перша половина дня підходить для роз'їздів, спілкування, роботи з документами та інформацією. Ближче до вечора Овнів чекають різкі зміни в планах або в настрої. Швидше за все, це буде викликано об'єктивною необхідністю: наприклад, сімейними потребами, проханням батьків. Потрапивши в непередбачену ситуацію, постарайтеся стримувати свої емоції, знайдіть компроміс між боргом і незалежністю. Нервозність не кращим чином позначиться на відносинах з близькими і може зробити атмосферу в будинку вельми незатишною, інформує Ukr.Media.

Телець

Збільшені життєві сили і гарний настрій приведуть до гармонії в родині і у коханні. Прекрасна інтуїція допоможе в прийнятті правильних рішень в бізнесі і професійних справах. Заняття самоосвітою будуть для вас сьогодні вдалі.

Близнюки

Близнюкам варто почати день з рутини, щоб звільнити вечір для більш приємних справ, наприклад, романтичного побачення. В кінці дня складуться умови для гармонізації відносин з окремими людьми або зростання популярності у широкої аудиторії. Щоб успіх був повним, не варто прагнути в лідери і безумовні авторитети. Важливо врахувати чужий настрій, очікування і смаки, дати право першого ходу в грі партнеру.

Рак

Ракам зірки дозволяють залишитися в зоні комфорту, але нагадують, що вже завтра положення може змінитися. Атмосфера дня сприятлива для відокремленої роботи, творчості, відпочинку. Для починань буде недостатньо енергії, вам також може не вистачати конкретного стимулу для активних дій. Не рекомендуються довгі поїздки, нові знайомства, перебування в галасливих місцях. Можливий підвищений інтерес до питань мистецтва, психології, соціології, релігії. Доречні такі заняття, як медитація, візуалізація бажань.

Лев

Сьогодні Леви відчувають моральну підтримку, але ризикують зіткнутися з перешкодою на рівні практичному, де замало впевненості у власній правоті або високої місії. Можуть виявитися обмежені ваші можливості або закриті деякі шляхи. Причиною може стати брак прав, досвіду або дисципліни, наявність проблем зі здоров'ям. Бар'єри можливі за кордоном, в професії, в юридичних питаннях.

Діва

Діви можуть пережити момент емоційної напруги або отримати несподівану пораду, після чого думки змінять напрямок. Підсумки вдалих дослідів і провальних витівок сьогодні однаково цінні, так як дозволяють вам впорядкувати базові плани і оптимізувати програму. Це необхідно, якщо ви замахнулися на грунтовний проєкт (будівництво житла, створення сайту). День підходить для реконструкцій, досліджень, експериментів, перепланувань. Бажана обережність в роботі з вогнем і електропроводкою.

Терези

Сьогодні складно відчувати нейтральні почуття. Будь-яке заняття перетворюється в гру, в авантюру. Голос розуму заглушений поривом емоцій. Багато Терезів проявлять не властивий їм азарт і будуть не проти піддатися спокусі. Якою б не була конкретна ситуація, не забувайте про ціну питання. Незважаючи на те, що ви зараз щасливі, не вплутуйтеся в заходи, які вам не по кишені або не під силу, наслідки пригод будуть затяжними і комплексними.

Скорпіон

Для Скорпіонів це вдалий день. Його початок може виявитися не дуже райдужним, проте багато представників знаку швидко зметикують, що об'єктивно несприятливий збіг обставин їм в чомусь вигідний. Справи підуть непогано, якщо ви займаєтеся наданням послуг в кризових ситуаціях або маєте в них великий особистий досвід. Не варто вибирати цю добу для ініціатив, відпочинку, знайомств і розваг.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям не варто бути егоїстами. Зірки радять проявити більше чуйності до домочадців, жалості до слабких. Продуктивність ваших дій в цю добу може бути обмежена внутрішньою територією або приватним життям. Саме час зробити щось для сім'ї, наприклад, допомогти батькам. Краще не відкладати дії, спрямовані на облаштування будинку, підсобного приміщення, таємного притулку.

Козоріг

Партнер може покликати вас за стіл переговорів. Контакту з вами можуть шукати постійні клієнти і навіть конкуренти. Та й ви, швидше за все, зараз потребуєте поради, консультації, компетентного відгуку, доброї критики. Не відкидайте шанс вступити в діалог, а якщо вважаєте за потрібне, виступіть з такою пропозицією самі. Особисті потреби і звички сьогодні стоять для Козорогів на першому місці. Але якщо ви хочете зберегти (зміцнити) свій діловий або подружній союз, узгодьте всі свої рішення з другою стороною.

Водолій

Сьогодні Водоліям не обов'язково брати особисту участь у подіях. Але якщо напередодні ви включилися в будь-яку справу, вам доведеться зіткнутися з наслідками своєї активності. Будьте готові боротися до кінця або довести ситуацію до логічного фіналу. Якщо ви втягнуті в з'ясування відносин, доведеться визначити свою позицію. Увечері намагайтеся думати в позитивному ключі, не концентруйтеся на невдачах. Перед сном продумайте свою стратегію на найближчі дні, але при цьому виключіть будь-які негативні думки.

Риби

Сьогодні Риб можуть чекати пригоди в дорозі і в ході дистанційного зв'язку. Можливі імпульсивні несподівані вчинки друзів і зарубіжних знайомих. Загальна атмосфера дня може бути хвилюючою і критичною, проте багато моментів і сюжети будуть вам потенційно цікаві. При правильному підході і оптимальному захисті, вони сприяють рухам у ваших справах, розширенню списку корисних зв'язків і навичок.

Все буде Україна