«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 20 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Напружений день, що вимагає серйозного ставлення до справ. Розподіліть пріоритети і сміливо йдіть до заданої мети, але намагайтеся не проявляти зайвих амбіцій або, навпаки, самоприниження. Від вашої гнучкості і практичності залежатиме подальше просування справ.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День провокацій, спокус. Вам необхідно бути обачнішими, контролювати все, що відбувається поруч з вами, як у професійній, так і в особистому житті. Загальний напружений фон буде сприяти негативним явищам і подій.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Перша половина дня буде символізувати інтуїтивну роботу, трансформацію енергії космосу. Зросте успішність, здатності до реалізації думок і ідей. Посиляться захисні можливості організму. Цей день сприятливий для найважливіших рішень і заходів в житті Риб. Не пропустіть щасливий шанс!

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день, пов'язаний з духовним переродженням, переоцінкою відносин з оточуючими людьми, отриманням інформації. Самотні жінки-Овни повинні бути уважні у виборі партнерів - не виключено, що ви зустрінете свого супутника життя. Саме сьогодні може трапитися щось, що серйозно вплине на ваші особисті справи. У чоловіків-Овнів з'явиться можливість прояву здібностей, таланту, здійснення задуманого. Сни можуть бути пророчими. Весілля уві сні - до потрясіння, стресу.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Регресивний рух Меркурія може зумовити значні фінансові втрати. Ймовірно, вам доведеться покупка або несподівані витрати на ремонт квартири. Попереду домашні клопоти, які заберуть багато часу і сил. Не виключені сварки з близькою людиною. Зірки рекомендують проявити великодушність і поступитися. Не доводьте справу до скандалу.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ваша розгубленість і невпевненість в собі посилять негативні тенденції першої половини дня. Вірогідні проблеми через потурання власним слабкостям або небажання протистояти чужому впливу. Остерігайтеся підступів недоброзичливців. Більше довіряйте здоровому глузду та інтуїції. Намагайтеся не проявляти амбіцій або, принаймні, добре приховуйте їх від доброзичливо налаштованих до вас людей.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день присвятіть визначенню планів на майбутнє і сімейним справам. Але краще не проявляти зайвих амбіцій. Подумайте гарненько, перш ніж робити що-небудь. Ваша стриманість і тактовність будуть згодом оцінені по достоїнству. Зверніть пильну увагу на виховання дітей, їх захоплення і відносини з однолітками. Не бійтеся показати, що любите їх, це анітрохи вас не принизить.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день. Жінки-Леви повинні бути уважні у виборі партнерів - не виключено, що ви зустрінете людину, з якою зв'яжете все своє життя. Саме сьогодні може трапитися щось, що серйозно вплине на світогляд, життєві принципи або перспективні плани чоловіків-Львів. З'явиться можливість змінити сферу діяльності, проявити здібності, таланти для здійснення задуманого.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Напружений день, що вимагає серйозного ставлення до справ. Сприятливе розташування Меркурія дозволяє реалізувати комерційні ідеї і наміри попередньої доби. Розподіліть пріоритети і сміливо йдіть до заданої мети, але намагайтеся не проявляти зайвих амбіцій або, навпаки, самоприниження. Необдумані рішення або імпульсивні вчинки можуть призвести до непередбачуваних результатів. Від вашої гнучкості і практичності залежатиме багато.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День сприятливий для відпочинку. Відкладіть справи, не займайтеся важкою фізичною працею. Випадкова травма або хвороба може перешкодити виконанню раніше намічених планів. Незабаром можливі неприємні події і новини.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День змін і трансформацій. Можливо довгоочікувана звістка, яка змінить ваш світогляд. Може бути, вам доведеться змінити місце роботи або проживання. Для жінок-Скорпіонів імовірна зміна партнера, хоча зробити це їй буде нелегко. Подолавши напругу, ви зможете зібратися, привести до рівноваги почуття і думки і реально оцінити обстановку. Не варто призначати на цей день зустрічі або запрошувати гостей.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День покаяння, духовного осяяння, цілительства. Сприятливі подорожі, фізичні навантаження, творча робота. Хороший день для лікування методами народної медицини. Сни бувають віщими, слід очікувати виконання. Номери, цифри уві сні - до клопотів.

Джерело:supercook

Все буде Україна