«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 21 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні Овнам не варто економити на їжі і на «вічних» цінностях. День підходить для шопінгу та поповнення запасів, допомагає стабілізувати бюджет. Якщо експериментальний план отримання доходу в доопрацюванні, виручить колишній невичерпний ресурс, так як ґрунт для грошових надходжень і матеріальних удач цього дня створений в минулому. Можна отримати премію або затриману виплату, вдало збути надлишки, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям важко зібратися з думками. Буде не вистачати потрібного імпульсу і настрою. Винести тверде судження завадить дефіцит точних відомостей і ясних критеріїв. Не варто робити заяви, розвивати зв'язки, затверджувати плани, відвідувати співбесіди, розсилати резюме, приймати відповідальні рішення: завтра багато що зміниться, а перші новини і свіжі ідеї можуть надійти вже з наближенням ночі.

Близнюки

Для Близнюків сьогодні сприятливі ранкові та денні години. Настрій буде гармонійним, зусилля результативними, відносини з потрібними людьми — збалансованими. В кінці дня доведеться приділити більше уваги домашнім справам, здоров'ю або новим службовим обов'язкам. Може посилитися ваша прихильність до близьких, бажання зробити для них все можливе. Вимагатиме турботи домашній вихованець. Не варто зловживати важкими стравами, міцним алкоголем, сильнодіючими лікарськими препаратами.

Рак

Для вашої діяльності необхідна тверда база. Об'єктом вашої уваги можуть стати гроші, майно, невикористані здібності і знання, інші ресурси. Для Раків-батьків на перше місце можуть вийти інтереси дітей. Будьте реалістичні в оцінці своєї фінансової політики. Не виключено, що ви не туди інвестуєте кошти або вибрали невірний режим взаєморозрахунків. У цей день не рекомендуються витрати на розваги та подарунки. Сприятливі покупки, пов'язані з домашніми потребами (наприклад, ремонтом).

Лев

На початку цього дня Леви схильні мислити практично і розсудливо. Багато представників знаку будуть цінувати те, що у них є на даний момент, і не стануть претендувати на більше. До кінця дня настрій зміниться, щось спровокує зростання цікавості і рухливості. У вас може з'явитися потреба зв'язатися з друзями, поговорити з дітьми або відправитися в дорогу. Можливо, причиною стануть вечірні новини.

Діва

День зробить Дів сентиментальними і щедрими ідеалістами в одних питаннях, але стриманими аскетами в інших. Можлива чутливість до сімейних і духовних нюансів, ностальгія за минулим і батьківщиною. Багато Дів віддадуть перевагу контролювати любовний запал і прояви почуттів до дітей. Схильність до надмірностей або помірності в їжі залежить від того, що в вас переважає: організованість або розбещеність.

Терези

Сьогодні Терезам доводиться підлаштовуватися під обстановку. Інтереси інших людей, в тому числі матеріальні, можуть виявитися для вас важливішими власних. Вільне задоволення особистих потреб утруднене. Зате є можливість вирішити застарілі фінансові проблеми. Сконцентруйтеся на них, інакше вам буде важко рухатися далі. Можливо, вам доведеться переоформити платіжні документи. Не відмовляйтеся від допомоги начальника або авторитетного родича, навіть якщо це просто порада або інформація.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні не варто розраховувати на повну незалежність. Свобода дій можлива лише в строго відведених межах. Можуть стати актуальними питання, пов'язані з плановими перетвореннями, оновленнями, лікувально-профілактичними процедурами. Ідеальним буде поєднання обов'язку і захопленості, роботи і хобі. Професійна майстерність, помножена на щирий інтерес, може не тільки принести вам одномоментну вигоду, але і відкрити перспективу стабільного заробітку у віддаленій перспективі.

Стрілець

Поверхневий підхід до справ не рекомендується. У важливих питаннях необхідні далекоглядність і повна секретність. День підходить для інспекцій, систематизацій, контрольних перевірок. Пора не просто підрахувати прибутки і збитки, а зробити генеральний огляд всім наявним ресурсам. Зірки вважають, що сюди Стрільці можуть включити не тільки гроші, професію або житло, а й життєвий досвід. Сміливо записуйте собі в плюс вміння виживати в кризах, управляти людьми, розуміти чужі і свої глибинні мотиви.

Козоріг

Ваші розрахунки сьогодні збуваються з лякаючою точністю. Завдяки підвищеній проникливості і повному спокою ви будете відмінно бачити підгрунтя ситуації і приховані мотиви оточуючих. Багато сюрпризів цього дня не будуть для вас такими, так як ви передбачали їх заздалегідь. Можливо, ви отримаєте підтверджуючу офіційну звістку. Відсутність адреналіну і драйву буде відшкодовуватися упевненістю в завтрашньому дні, що для типових Козорогів вельми цінно. Прекрасний день для зустрічі старих однодумців.

Водолій

Зірки роблять Водоліям подарунок у вигляді довгоочікуваної свободи дій. Ваші колишні цілі і обов'язки в силі, але тепер ви можете використовувати більш різнобічні підходи. Зживайте тунельне бачення ситуацій, помічайте дрібниці. Це важливо подвійно, якщо ви плануєте неформальну акцію, вступили в новий цикл творчої або ділової активності, займаєтеся спортом. Спостережливість необхідна фрілансерам, мандрівникам, дослідникам, менеджерам, координаторам будь-яких заходів і процесів.

Риби

Ситуація дня в цілому позитивна, але багатьом Рибам буде важко заздалегідь спрогнозувати події. Можуть доставити занепокоєння незаплановані нововведення, наприклад, зміна розкладу, обладнання, зміна судового рішення. Замість інтуїції, яка може підвести при несподіваному збігу обставин, вам сьогодні краще покластися на долю, повірити в щасливий випадок. При цьому бажано дотримуватися справедливості, проявляти дружелюбність і терпимість, зберігати внутрішню і зовнішню рівновагу.

Все буде Україна