«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 21 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Життєвий рівень, сексуальна потенція, особиста чарівність мають тенденцію до підвищення. Не виключено, що вам вдасться поліпшити своє фінансове або суспільне становище, однак через упертість або зайвої наполегливості вірогідні непорозуміння з колегами або конфлікти з начальством. Сон виповниться в той же день. Каламутна вода - до хвороби.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Можливо, вас чекають великі і приємні зміни, якими буде ознаменована весь тиждень. Вони можуть бути пов'язані з дітьми, творчістю, особистим успіхом. Рекомендується сьогодні починати реалізацію своїх планів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, несприятливий для будь-якого роду контактів. Не варто призначати на цей день ділові зустрічі або запрошувати гостей. Не виключено, що ваші дії будуть носити непередбачуваний, імпульсивний характер, що спровокує сімейний конфлікт. Особливо важко можуть скластися стосунки зі старшими родичами. Вам треба відпочити і уважне ставлення до свого здоров'я.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День сприятливий для спілкування, нових знайомств, встановлення ділових контактів, вирішення побутових проблем. Життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність мають тенденцію до підвищення. Сприятливий день для активних дій у сфері бізнесу. Не виключено поява впливових людей, які нададуть допомогу в ваших починаннях. Ймовірно, сьогодні будь-яка справа вимагає від вас набагато менше зусиль і часу, ніж ви припускали. Нове знайомство вплине на подальшу долю.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день для активних дій у сфері бізнесу. Підвищення життєвого потенціалу може позитивно позначитися в сфері професійної діяльності, на відносинах з друзями і взагалі на подальшу долю. Будьте обережні в обіцянках або в справах, пов'язаних з укладенням довгострокових договорів. Зважуйте кожен крок. Не будьте надмірно довірливі до людей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Не виключено, що цей день піднесе вам сюрпризи і подарунки долі. Сприятливий день для активних дій у сфері бізнесу, комерційних операцій, торгівлі. У працівників бюджетної сфери з'явиться можливість піднятися на сходинку вище по службових сходах. Ймовірно, сьогодні всі справи так чи інакше будуть пов'язані з фінансами. Обстановка будинку буде дещо натягнутою. Не виключені ревнощі або необгрунтовані образи.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Підвищення життєвої активності може сильно вплинути на професійну діяльність, на відносини з друзями і взагалі на подальшу долю. Будьте обережні і зважуйте кожен крок. Можливо, вас чекає особисте щастя, не пропустіть свій шанс.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність мають тенденцію до підвищення. Швидше за все на роботі і вдома відновиться стабільність. Зірки рекомендують тверезо оцінити дійсність і чітко визначити свої можливості. Прагнення відстоювати свої погляди і переконання, прямота і відвертість заважають вам думати про власний прибуток. Постарайтеся стримати бажання покрасуватися.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Життєвий рівень, сексуальна потенція, особиста чарівність мають тенденцію до підвищення. Сприятливий день для активних дій у сфері бізнесу. Підвищення життєвого потенціалу може позитивно позначитися на результатах комерційних угод і торгових угод. Рада друзів вплине на подальшу долю.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день. Вірогідні фінансові надходження, удача в сфері професійної діяльності. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи - це. допоможе вам ефективно вирішити всі господарські справи. У другій половині дня вірогідні домашні клопоти. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День несе в собі тенденції попередніх днів, ймовірні загострення відносин з оточуючими. Володіючи вродженим почуттям справедливості, будь-яке порушення її ви будете розглядати як сигнал до протесту. Якщо ви не зумієте проявити обачність у справах, тактовність і дипломатію, то можете ненавмисно налаштувати проти себе людей. Відсутність гнучкості в спілкуванні спровокує зміну роботи, принесе багато розчарувань, які надовго запам'ятаються.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день для активних дій у сфері бізнесу, торгівлі. Ймовірно, у жінок-Стрільців з'явиться можливість піднятися на сходинку вище по службових сходах. А ось в особистому житті не виключені ревнощі або необгрунтовані образи. Сон буває віщий і скоро виповниться. Гриби уві сні: для жінок - до вагітності, для чоловіків - до хвороби.

Джерело

Все буде Україна