«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 22 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овнів день схиляє до цікавого спілкування або продовження експерименту, але водночас, закликає до організованості. Бажано заздалегідь планувати поїздки і зустрічі, вчасно завершувати будь-які заходи. Щоб не було проблем в дорозі, краще вибирати знайомі маршрути. Не рекомендуються нові починання, ні ділові, ні романтичні. Варто суворіше дотримуватися правил і задані обстановкою ліміти, в тому числі, якщо ви перебуваєте в гостях. У пізню годину краще опинитися не на чужій території, а вдома, інформує Ukr.Media.

Телець

Для Тельців комфортніша перша частина доби, але найважливіші події чекають у другій. Варто почати день з позитивних вражень, не зациклюватися на тому, що дратує і на питаннях, які поки не мають відповідей. Ваша увага сьогодні може бути зосереджена на сімейній атмосфері, взаємодії з родичами або іншим близьким колом. Вечір сприяє спілкуванню з батьками і дітьми, домашньому креативу і веселощам, за умови, що ви перебуваєте в піднесеному і доброзичливому настрої.

Близнюки

Інформаційний фон дня мотивує Близнюків на поповнення багажу знань, особливо, у сфері техніки, програмування, комунікацій, медицини та природознавства, а також допомагає їм розширити географію своїх контактів. Стане пізнавальною поїздка, контакт з іноземним кореспондентом або з далеким другом. Водночас, не обійдеться без збоїв, сюрпризів, пригод, можливі нездужання в дорозі.

Рак

Ракам варто подумати про новий цикл заходів, пов'язаних з роботою, здоров'ям, облаштуванням будинку. Сьогодні можна обговорити складні завдання, поставити собі за мету освоїти новий метод, засіб. В тій чи іншій мірі ви будете залежні від ситуації в зв'язку з обов'язком комусь підкорятися або нести відповідальність. Може стати важливою особистість колеги, лікаря, безпосереднього начальника, замовника, наставника, а також людини, яка надає вам послуги, наприклад, робить для вас домашню роботу.

Лев

Початок дня Левам має сенс провести на самоті або в звичній домашній обстановці. Можна дозволити собі довше поспати. Недавні зустрічі і отримані відомості варто обміркувати ще раз. Можливо, в них виявиться додатковий смисловий пласт. Вечір, навпаки, сприяє підвищенню активності і створює умови для вашого ефектного виходу на сцену. Зростуть особисті запити і амбіції, посилиться комунікабельність. Можна відправитися в театр, на концерт, в гості, побувати в цікавій компанії.

Діва

Вдалий момент для заходів, пов'язаних з місцем проживання, особистим або сімейним бізнесом, творчими і діловими проектами, онлайн-іграми, сферою розваг, передовими технологіями. Ініціатива в цих сферах не тільки подарує вам драйв і оптимізм, а й сприятиме поліпшенню матеріального становища. До енергійних і креативних Дів успіх сам буде плисти в руки. Якщо ви любите спокій і комфорт, доведеться поступитися ними, інакше при відмінних зовнішніх умовах досягнення будуть більш ніж скромними.

Терези

Терезам варто перенести важливі заходи на завтра. У цю добу краще обмежитися мінімальним набором потреб, уникати фізичних та інтелектуальних навантажень, утриматися від зайвих витрат. Якщо є підстави для занепокоєння про здоров'я, варто подумати про поповнення запасу ліків. Корисно звертати увагу на ознаки змін: деякі завдання можуть вимагати нового підходу. Пізній вечір може дати вам їжу для роздумів, підштовхнути до розвідувальних або підготовчих дій.

Скорпіон

У цей день Скорпіонам не варто діяти за інерцією і планувати справи по-старому. Однак ви можете дозволити собі багато чого, якщо вже зорієнтувалися в нових обставинах і добре засвоїли їх основні закони. Але навіть в цьому випадку вам не варто претендувати на особливе становище, наприклад, на статус привілейованого одинака. Краще рахуватися з ситуацією і залишатися в зв'язці з іншими людьми.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям ніколи сумувати, мріяти і віддаватися філософським роздумам. Навіть у складній ситуації події допоможуть вам залишатися оптимістом. Ви зможете знайти застосування своїм талантам, відновити фізичні та моральні сили. Найбільший успіх очікується в поточних справах. Що стосується реалізації ваших таємних глобальних задумів, то вона можлива лише частково. Зірки радять пам'ятати про неминучі «підводні камені» моменту, в тому числі, при спілкуванні з авторитетними людьми і з іноземцями.

Козоріг

Природні рамки, які ставить життя, сьогодні не здаються Козорогам суворими. Навпаки, ситуація бачиться єдино можливою. Дійте в напрямку, який вам найбільше подобається, і в захопленні не помітите, як пролетів день. Це вдалий момент для розширення сфери впливу і розвитку будь-яких значущих перспективних відносин. Не звертайте уваги на зовнішню скромність отриманого результату: насправді ви закладаєте вельми міцну базу на майбутнє, яку буде непросто похитнути.

Водолій

Водоліїв чекає багато приємного. Це хороший день для розширення кругозору, спілкування з іноземцями, вивчення чужої мови і культури. Прекрасно пройде час в подорожі, у відпустці. Якщо з кимось не складається взаєморозуміння, дати відносинам новий імпульс допоможе неформальна креативна обстановка. Будуть легко усунені особисті та творчі розбіжності. Серйозні конфлікти можна залагодити полюбовно в досудовому порядку, якщо сторони проявлять великодушність, або в справу втрутиться впливовий посередник.

Риби

Сьогодні Рибам варто потурбуватися про свої власні потреби. Зірки радять підійти до них тверезо і практично, почавши з необхідного. Обіцяють стати вдалими дрібні придбання і невеликі обмінні операції. Якщо ви зацікавлені в економії коштів без втрати якості і естетичних нюансів, краще не відкладати до завтра плановий шопінг: не виключено, що на наступний день вам зрадить почуття міри.

Все буде Україна