«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 24 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Важкий і небезпечний день, пов'язаний з моральною чистотою позбавлення від чужих думок. Зберігайте витримку і холоднокровність. Не реагуйте на те, що відбувається, - багато що залежить не тільки від вас. Негативні тенденції призведуть до фінансових втрат або непередбачених витрат. Не виключені проблеми з особами протилежної статі.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Несприятливий день для ділової активності. Ні в якому разі самі не робіть в цей період ніяких великих капіталовкладень або покупок - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Вірогідні конфлікти з зовнішнім оточенням, небажання підкорятися неписаним законам колективу. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку. Сни бувають віщими. Кішка уві сні - до невдач або нападкам недругів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День відзначений концентрацією сил і перетворенням енергій. Рекомендується зосередитися і докласти всіх зусиль в найбільш важливому напрямку діяльності. Будьте обережні у витратах, контролюйте фінансову сферу. Ймовірно, що проблеми родичів зажадають від вас моральної та матеріальної підтримки. Можливі проблеми з органами травлення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Важкий і небезпечний день, який несе як позитивні, так і негативні тенденції. Не виключені несподівані повороти в долі, які призведуть до фінансових втрат або непередбачених витрат. Будь-яке рішення може мати найнесподіваніші наслідки. Можливу зміну ситуації зажадає коригування планів або перегляду відносин з близькою людиною. Пошуки нової сфери діяльності не принесуть бажаних результатів. Не виключені проблеми з особами протилежної статі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День має позитивні і негативні тенденції. Ймовірно нове спокусливе знайомство, але не поспішайте до нових любовних перемог - можливо, ви приймаєте бажане за дійсне.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Суперечливий день, який несе як позитивні, так і негативні тенденції. У фінансовому становищі намічається підйом, однак непередбачені витрати поглинуть левову частку прибутку. Ймовірно нове знайомство, але не поспішайте до нових любовних перемог - можливі тяжкі наслідки.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливо, що справи у вас підуть добре. Зараз важливо сконцентруватися на головному, проникнути в суть речей, втілити задумане в реальність. Ви зможете об'єднати в собі бажання оновлення та тверезий, розсудливий погляд на речі. В результаті його велика ймовірність матеріального успіху.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні не виключені несподівані повороти в долі, які призведуть до фінансових втрат або непередбачених витрат. Можливу зміну фінансової ситуації зажадає коригування планів або перегляду намічених дій. Розраховуйте на допомогу оточуючих - ваші благородство і щедрість натури такі, що партнери негайно відгукнуться на заклик. Не виключені проблеми з особами протилежної статі.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Важкий і небезпечний день, пов'язаний з моральною чистотою, відмови від гордині, ілюзій, позбавлення від чужих думок. Негативні тенденції призведуть до фінансових втрат або непередбачених витрат. Не виключені проблеми з особами протилежної статі. Нові ідеї або сторонній вплив несуть обман. Всі питання вирішаться, якщо ви будете діяти обдумано і обережно. Вірогідні невеликі проблеми зі здоров'ям.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Важкий трудовий день. Вірогідні сутички з зовнішнім оточенням, наприклад з колегами по роботі або сусідами по будинку. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку. Ні в якому разі самі не робіть в цей період ніяких великих капіталовкладень або покупок - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Сьогодні у літніх людей можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям, тому варто звернутися до фахівця.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Активний робочий день. Можливо, що цей день буде наповнений подіями, одна частина яких буде пов'язана з вашою активною діяльністю, а інша - з діяльністю вашого найближчого оточення. Внутрішня зібраність сприятиме посиленню авторитету у колег і начальства. Рекомендується сконцентруватися на якійсь одній проблемі. Зверніть увагу на здоров'я дітей.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Зірки обіцяють успіх в сфері професійної діяльності. Захопленість справою і вміння раціонально розподіляти час позитивно позначаться на результатах роботи. В особистому житті можливі обмани. Нове знайомство закінчиться розчаруванням.

Джерело:supercook

Все буде Україна