«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 24 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні багато що заважає Овнам проявити ініціативу і гасить їх імпульсивність. Це день емоційності, чуттєвості, мрійливості, ліні. Вдалий час для інтимного побачення, спокійного відпочинку і розслаблення, занурення у світ музики і кіно, в духовне життя. У діловій ситуації знадобиться проникливість, терпіння, готовність зберігати секрет, вміння налаштуватися на одну хвилю з потрібними людьми.

Телець

Сьогодні Тельцям всюди випаде відносно вдала карта. Для повної ідилії, варто віддати перевагу відпочинку, особистому життю або мирному хобі: в цих сферах ви відчуєте себе найбільш комфортно, швидше відновите душевну гармонію і відвернетеся від повсякденної суєти. У цю добу можна не боятися підступу у відносинах, насолоджуватися музикою, природою, взаєморозумінням у коханні і шлюбі.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам краще не бунтувати проти неминучого, а спокійно зануритися в неминучі поточні справи. Допоможе відповідна атмосфера: екзотичний аромат, фонова музика для медитацій. При лікуванні і профілактиці нездужань знадобляться м'які заспокійливі засоби на рідкій основі, наприклад, настої цілющих трав. При цьому краще не зловживати релаксом, пам'ятати про рецептуру, безпечну норму.

Рак

Сьогодні Раки можуть дати волю емоційній або творчій межі своєї натури. День посилить душевний комфорт і захищеність, частково примирить з неминучим. Зцілити ваші рани допоможе гарний сон, любов, надія, музика, відокремлена творчість, приємний спогад, келих вина, відпочинок біля води, духовний інсайт, довірчий зв'язок з дітьми. Можна віддатися романтичним мріям, еротичним фантазіям.

Лев

Сьогодні Левам потрібен будинок або притулок, де є все необхідне. Це може бути ізольоване робоче місце, клініка або кабінет лікаря. Багатьом Левам потрібно не фізичне укриття, а душевний притулок: місце, де їх інтуїтивно зрозуміють. Не завадить перерва в клопотах або привал в дорозі, бо день вдалий для усамітнення і розслаблення. Добре помедитувати на природі, влаштувати таємне побачення.

Діва

Сьогодні раціоналізм не заважає Дівам бути сприйнятливими і все пропускати через призму своїх емоційних налаштувань. День підвищує проникливість, допомагає розшифрувати підтекст або розгадати знак, підсилює інтерес до психології, магії, еротики. Сентиментальні враження залишить прогулянка, поїздка. Симпатію викличе (посилить) факт спорідненості, довіри, подібності музичних або духовних уподобань.

Терези

Сьогодні Терези роблять вибір інтуїтивно. Раціональні міркування будуть грати допоміжну роль, наприклад, страхувати від явних невдач. Придбання цього дня викличуть у вас емоційний відгук. Не виключена тяга до алкоголю і солодкого. Добре купувати красиву білизну, інтимні приналежності, музичні та відеозаписи, товари для сну. Можливий дохід завдяки симпатії або таємній прихильності.

Скорпіон

Гармонійний чуттєвий настрій дня багатьох Скорпіонів до душі. Можна потурати своїм звичкам, слідувати особистим смакам у коханні, гастрономії, музиці, мистецтві, а також примхам улюблених людей: дітей, пасії. Це прекрасний день для інтимного побачення, творчого усамітнення, містичного ритуалу, медитації, відпочинку (особливо, біля водойми), для відвідування концерту, священного або пам'ятного місця.

Стрілець

Стрільців день може схилити до усамітнення. На поведінку почнуть активніше впливати сентиментальні спогади, родинні прихильності і неявні залежності, наприклад, лікарські, харчові або еротичні. На щастя, сьогодні нескладно контролювати будь-яку таємну тягу. Зросте проникливість і вміння бачити приховану сторону речей. Добре наводити порядок у фінансових справах, різних запасах.

Козоріг

Сьогодні скепсис уживається в Козорогах з вірою і надією. Утриматися на плаву і не зірватися в депресію багатьом Козорогам допоможе емоційна або моральна підтримка з боку від коханої людини, вірного партнера, близького старого друга. В її відсутність, вам доведеться шукати опору у власному досвіді і принципах, в професіоналізмі і духовній стійкості. Зірки стверджують, що ви її знайдете.

Водолій

Сьогодні Водоліям корисні такі якості, як професіоналізм, проникливість, далекоглядність, скритність і обачність. Залежно від ситуації, вам також стане в нагоді дещиця терпіння, мудрості або скромності. Бажано відмовитися від імпульсивності, довірливості і зовнішніх дешевих ефектів. У будь-якій справі краще триматися офіційного регламенту: це буде надійною гарантією або страховкою.

Риби

Сьогодні Риби на щасливій хвилі віри, надії, любові, творчого натхнення. Не страшна домішка печалі і ностальгії: негатив легко трансформується в позитив. Багатьох риб надихне музика, містика, далекий прекрасний світ мрії. Можуть бути переплетені романтичні, еротичні і духовні ноти. День хороший для побачень (у тому числі, для відео-зустрічей на відстані, що зберігають приємні ілюзії).

Все буде Україна