«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 25 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні Овни можуть успішно продовжувати розпочате напередодні. Зірки дозволяють їм трохи розширити територію їх гри, креативу або реклами. Це день, коли багато Овнів схильні до самозамилування і просувають свої власні інтереси, використовуючи команду і друзів як ресурс. Їх природний егоцентризм може посилити романтична або батьківська любов, жага персонального творчого або ділового успіху, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні проблема Тельців і їх оточення — почуття міри (точніше, його відсутність). Захопленість може вести до перегинів і перевтоми. Гра не зведеться до окремих примх, наприклад, переїдання або пари домашніх нововведень. Почавши з спроби пожартувати, освіжити побут або оновити почуття, багато Тельців ризикують зробити у себе справжню революцію або зробити крок назад до екстремального небезпечного режиму.

Близнюки

Сьогодні оточуюча Близнюків обстановка підтримує в них бойовий дух і оптимізм, дозволяє їм продовжувати гру, побачення, тренування, експеримент. Протягом дня ентузіазм знизиться, але приємний результат недавніх дій залишиться в їх законному розпорядженні. Те, що не можна використовувати зараз, можна скласти в скарбничку заділів до кращих часів (які, як стверджують зірки, настануть скоро).

Рак

Раків цей день схиляє до зловживань — наприклад, до зайвої витрати ресурсів. Вихід за рамки можливий під впливом друзів, моди, реклами, любовного захоплення, кар'єрних планів, дитячих прохань. Варто стежити за фінансовою політикою: інвестиції, зроблені без урахування ймовірних витрат, пізніше можуть перетворитися на тягар. Можливе зростання вкладень в колективний проєкт, додатковий податок або внесок.

Лев

Левам варто аж до ночі стежити за своєю поведінкою: це важливіше, ніж контролювати чужі запити і заздрити чужому успіху. Зараз ви не можете дозволити собі те, що є у інших: «що дозволено Юпітеру, не дозволено бику» і Юпітер в даній розстановці, схоже, не ви. Дружба і симпатія — не гарантія рівності. Доведеться поважати чужий авторитет і будувати відносини з поправкою на цей факт.

Діва

У цей день Дівам доводиться ховати свої таланти і амбіції, або розкривати їх у вузькому колі. Багатьом Дівам доведеться бути в групі підтримки за лаштунками, а не на сцені. Свої творчі, любовні, матеріальні та інші запити їм сьогодні краще не афішувати. Але шкідливо і пригнічувати креативний імпульс: підсумком стане таємна заздрість, злість або нездужання. Краще знайти альтернативний канал виходу.

Терези

Сьогодні Терези можуть дозволити собі трохи зайвого: перевиконати план, піти слідом за друзями в якійсь авантюрі. Заходи, розпочаті напередодні, можуть придбати несподіваний масштаб і завершитися на помпезній ноті. Не варто страждати зайвою скромністю і відмовляти собі в додаткових можливостях: те, що здається зайвим зараз, стане в нагоді пізніше. Батькам важливо думати про майбутнє дітей.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам потрібна міра в цілеспрямованості — наприклад, в підйомі до кар'єрних висот, любовних перемог або творчої слави. Небезпечно робити в пориві азарту сміливу заявку: є ризик переоцінити свої сили і приректи себе на постійний аврал зі швидким виснаженням. Не слід недооцінювати тягар власності, відповідальності, представницької посади, батьківського або тренерського авторитету.

Стрілець

Сьогодні Стрільці схильні "запливати за буйки" і трохи переоцінювати свої можливості, але люди і зірки їм це охоче прощають. Їх експансію спокутує чарівність і вміння співпрацювати, а іноді вони самі будуть співавторами правил гри. Це прекрасний день для підживлення особистих або командних амбіцій, але конкретних нових досягнень може не бути: швидше за все, основна енергія моменту була витрачена вчора.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам утриматися від перевитрати ресурсів, в чому б вона не полягала. Якщо спокуса велика, а резерви дозволяють, можна втамувати свої маленькі слабкості, але не варто оперувати великими ставками. Ризиковано розпоряджатися чужими грошима (або, навпаки, брати в борг). У любові та інших емоційно забарвлених відносинах вам важливо знати свою межу душевної щедрості.

Водолій

Сьогодні у Водоліїв є спокуса перевищити повноваження, але є і право використовувати в якості останнього аргументу свій авторитет (наприклад, професійний або батьківський). Не виключено, що ця умова гри і всі будуть заздалегідь згодні з їх статусом. Можливо, хтось прийде до них за заступництвом. Зворотна сторона авторитету — відсутність партнера або противника з рівним потенціалом.

Риби

Сьогодні Рибам важливо вчасно зупинитися: є ризик переробок з наслідками для здоров'я. Сигналу "стоп" може перешкодити ентузіазм або інерція. Деякі Риби так захопляться, що не помітять, як роблять чужу роботу. Виняток можна зробити для дітей, вихованців і близьких друзів: в цьому випадку, праця буде в радість і одного разу воздасться відповідною вдячністю. Не варто зловживати ліками.

Все буде Україна