«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Аеропорт «Львів» не приймає та не відправляє рейси у звязку з аварією на злітній смузі 6 січня (ФОТО)

Сьогодні, 6 січня, у Міжнародному аеропорті "Львів" імені Данила Галицького літак Turkish Airlines викотився за межі посадкової смуги.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook аеропорту.

"06 січня 2019 о 10:23 повітряне судно (ПС) Boeing 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, яке здійснювало рейс за маршрутом Львів-Стамбул, при здійсненні розвороту на ЗПС в районі 8 РД частково викотилось за межі ЗПС із наступною зупинкою ПС. Коефіцієнт щеплення на момент здійснення вирулювання на ЗПС становив 0,26, вітер 330 градусів (по смузі) 7 м/с, що є достанім для здійснення вильоту", - йдеться у повідомленні.

Крім того повідомляється, що було оголошено аварійну тривогу. Зазначається, що жодний з 59 пасажирів та 6 членів екіпажу, які перебували на борту ПС, в результаті інциденту не постраждав.

"Було здійсненно заходи щодо висадки пасажирів з ПС та доставки пасажирів в термінал "А". На даний час здійснюються заходи щодо евакуації ПС з ЗПС. Аеропорт докладає максимальних зусиль для відновлення роботи найближчим часом", - наголошується у повідомленні.

Все буде Україна