«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Активний, творчий день, проходить під знаком любові, прощення і молитви. Сьогодні не слід приймати кардинальних рішень. Зірки сприяють творчій роботі. У цей день можете проводити ділові зустрічі з начальством або впливовими покровителями - вам буде супроводжувати удача.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує ілюзії, оманливі надії і розчарування. Вірогідні проблеми з друзями або неприємна звістка, яке зіпсує настрій. У закоханих можливий остаточний розрив відносин. Емоційна нестабільність жінок-Водоліїв не сприятиме порозумінню. Навчіться критично ставитися до своїх недоліків.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Основною проблемою цього дня може стати кризова фінансова ситуація. Багатьом Рибам доведеться виплачувати старі борги і робити нові. Ця ситуація може затягнутися надовго. Будьте пильні, уникайте надмірних витрат, відмовтеся від дорогих покупок. Виник сум'яття почуттів буде здатне зашкодити вашій репутації і ускладнити відносини з близькими.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні вас чекають нові цікаві знайомства - не виключено, що з ділових вони переростуть в дружні. День сприятливий для реалізації творчих задумів, для справ, пов'язаних з благоустроєм будинку. Будь-яке вкладення грошей буде вдалим і принесе прибуток.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день. Будь-які плани, соціальні контакти, особисті зустрічі будуть носити довгостроковий характер і згодом можуть стати таким собі фундаментом для просування по службових сходах або фінансового успіху. З покупками сьогодні не слід поспішати, так як вони можуть виявитися вкрай невдалими і ви будете довго шкодувати про викинуті на вітер гроші. День пригод, несподіваних поворотів. Сни можуть бути віщими. Забруднити одяг уві сні або наяву - ознака наближення неприємностей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Активний, творчий день, проходить під знаком любові, прощення і молитви. Намічені плани, контакти з партнерами, особисті зустрічі принесуть удачу і згодом можуть стати таким собі фундаментом для просування по службових сходах або для фінансового успіху. Найсміливіші плани і наміри здійсняться. Зірки сприяють творчій роботі. Увечері вірогідні домашні клопоти.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні чекайте ділових пропозицій і довіряйте партнерам. Фінансового успіху ви досягнете саме з їх допомогою. Будьте уважні до своїх коханих. Для успіху вам знадобляться спокій, терпіння і інтуїція.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні жінок-Львів чекають нові цікаві знайомства - не виключено, що з ділових вони переростуть в любовні. Ваші сексуальність, особиста чарівність і життєвий потенціал знаходяться на висоті. Будь-які дії будуть вдалим і знайдуть сприятливий відгук. Чоловікам-Левам цей день зірки рекомендують присвятити заплутаним проблем в особистому житті. Ви не повинні багато чого вимагати від партнерки, поки самі не будете готові запропонувати стільки ж.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Активний, творчий день, проходить під знаком любові, прощення і молитви. Ваша допомога не словом, а ділом буде по достоїнству оцінена. Сьогодні не слід приймати кардинальних рішень. Головне - зберегти внутрішню рівновагу і відгородитися від спокус. Зірки як і раніше сприяють творчій роботі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Активний, творчий день, проходить під знаком любові, прощення і молитви. Відзначено гармонією і душевниою рівновагою. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Спробуйте досягти прориву в сфері професійної діяльності, зверніться до начальства з діловими пропозиціями. Сприятливі прогулянки на свіжому повітрі, творча робота. Ймовірно, вас очікують ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день пов'язаний з протиріччями і подвійністю. Можливо, що зайва впевненість в собі і відчуження може вас підвести. Це позначиться на службових проблемах і відіб'ється на ситуації в родині. У другій половині дня велика ймовірність нестійкого настрою, дратівливості і замкнутості, наростання внутрішньої напруженості. Ви повинні впоратися з цими негативними явищами.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Активний творчий день, проходить під знаком любові, прощення і молитви. День сприятливий для прояву ваших талантів в професійній сфері діяльності, для розкриття творчого потенціалу і успіху в особистому житті. Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Намічені плани, контакти з партнерами, особисті зустрічі принесуть удачу і згодом можуть стати таким собі фундаментом для просування по службових сходах або для фінансового успіху.

Джерело:supercook

Все буде Україна