«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 грудня 2018 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 26 грудня 2018 року

Овен

Овнам варто дозволити собі день свободи, любові. розваг або творчості. Зірки радять не ставити конкретних цілей, не чекати багато чого від себе й оточуючих. Це підходящий момент для невеликих імпровізацій. Можливі несподівані удачі, можна зробити ставку на щасливий випадок. Добре спілкуватися з дітьми. Єдине обмеження - власне самопочуття, зараз вам не варто перевтомлюватися, інформує UkrMedia.

Тілець

Сьогодні атмосферу, в яку потрапили Тільці, не можна назвати поганою або нудною, але до кінця дня багато представників знаку почнуть відчувати легке роздратування і втому. Є ризик втомитися навіть від суспільства улюблених людей, наприклад, дітей або батьків. Можуть незримо нагадувати про себе дрібні протиріччя у відносинах з партнером, якщо ви їх не обговорили, а зам'яли. Важливі плани краще обмірковувати перед сном.

Близнюки

Для Близнюків це гармонічний день, особливо, якщо провести його з партнером, друзями або дітьми. Обстановка не розташовує до смутку і самотності. Не варто братися за домашні справи або нудну роботу. Добре прогулятися, підтримати контакти, обговорити деталі майбутнього заходу. Лише ближче до ночі нагадає про себе якийсь прикрий нюанс, пов'язаний зі здоров'ям, побутовою чи службовою рутиною.

Рак

Ракам сьогодні варто утриматися від важливих акцій та обговорювання відповідальних тем. Аж до вечора краще покладатися на випадок і тоді, як не дивно, везіння почне відвідувати вас частіше. Вдаватимуться дрібні справи. Якщо ви зажурилися, вас може розвеселити несподівана зустріч, звістка, жарт, вчинок дитини, або позапланова трата, наприклад, покупка іграшки або оригінального новорічного аксесуара.

Лев

Леви аж до вечора можуть орієнтуватися на свій настрій і самопочуття. В доброму здоров'ї і рівному настрої день пройде чудово. Якщо вас відвідала хандра, пошукайте рецепт порятунку від неї, інакше у всьому будете бачити погану сторону і не оціните подарунка долі. В кінці дня доведеться переключитися на практичні теми, наприклад, стан гаманця, здоров'я або робочий розклад.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам цінувати свій творчий потенціал та працювати над його розкриттям, але не виставляти на загальний огляд своє Я. Принцип «всьому своє місце і час» повинен стати визначальним у питаннях, пов'язаних з планами на новорічний відпочинок, особистим життям, вихованням дітей. Акцент на розсудливості, відповідальності, якості, добровільної або вимушеної самодисципліни посилиться до ночі.

Терези

Терезам варто зробити акцент на нейтральному «світському» спілкуванні. Запорукою успіху сьогодні залишаються гумор, дружелюбність, креативний дух і відкритість експерименту. У повітрі витає потрібний настрій для підготовки до святкових колективних акцій. Однак найбільш захоплюючі заняття і контакти не варто затягувати: на відміну від денних, вечірні та нічні заходи можуть зірватися або не принести задоволення.

Скорпіон

Сьогодні на шляху Скорпіонів є перешкоди, «не все те золото, що блищить». Цілеспрямованість краще проявити в дрібних поточних справах, не замахуючись на більше. Замість просування своїх інтересів, краще поставити акцент на долю планів в цілому. Уваги можуть вимагати нюанси кар'єри, тонкощі реклами або дизайну, потреби дітей. Системні плани, довготермінові проекти не варто обдумувати раніше вечора.

Стрілець

Стрільців аж до вечора супроводжує удача. Не дивно, що у пестунчиків долі і настрій буде чудовим. Лише в самому кінці дня щось змусить вас забути про недавню безпечність та сліпу віру. Чим серйозніші ваші цілі, тим відповідальніше доведеться підійти до завдання. Це особливо важливо, якщо у ваших планах офіційна кар'єра, солідна професійна посада, матеріальна відповідальність.

Козеріг

Сьогодні Козерогам не варто форсувати реалізацію своїх цілей, а також наполягати на суворому дотриманні своїх принципів. Можна підкоритися загальному передсвятковому настрою і тимчасово зняти з себе кайдани відповідальності, віддавши пульт управління подіями дітям, родичам або друзям. Вечірні події допоможуть вам відновити особистісну цілісність і знову сконцентруватися на ваших ключових завданнях.

Водолій

Цей день пропонує Водоліям бути в гущі подій. Якщо метушня і великі групи не у вашому смаку, добре провести час з дітьми або другом, що розділяє ваше хобі. День вимагає емоційної віддачі. До вечора ви можете відчути втому від надмірного світла, шуму, фарб, уваги до своєї персони, або відчути нездужання. Важливо, щоб це не вилилося в критичність, роздратування, мізантропію.

Риби

В цей день Рибам не варто розраховувати на важливі зрушення і простір для ініціативи. Успіх найімовірніший в деталях. Час пролетить непомітно, якщо ви радієте дрібницям і творчо підходите до рядових справ. Іноді корисніше буде поглянути на світ очима дитини, а не дорослої особистості. Увечері ключ до цікавлячих вас подій виявиться у партнера, групи чи організації, а можливо і у самої долі.

Все буде Україна