«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Критичний день. Не відмовляйтеся від допомоги оточуючих - сьогодні вам корисна спільна робота і колективні заходи. Будьте уважні до своїх близьких. Вірогідні розбіжності, які можуть привести до повного розриву відносин. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Початок дня сприятливе для індивідуальної діяльності. У відносинах з партнерами і при укладанні комерційних угод не втрачайте почуття реальності: можливі обман або фінансові втрати. Сьогодні сексуальні контакти вимагають крайньої обережності. Велика ймовірність повного краху надій.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Все задумане може продовжувати здійснюватися, але в глибині душі ви почнете відчувати невдоволення собою, що може спровокувати нервозність і супутні їй захворювання. Не варто повторювати колишніх помилок, і тоді стан речей може якісно змінитися. Вибачитеся, якщо вважаєте себе винним перед ким-небудь, і вибачте винних перед вами.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день, особливо для чоловіків-Овнів. У вашому житті намічається перехід до іншої сфери діяльності або вихід на інший рівень розвитку. Не пропустіть свій шанс. Проявіть рішучість у досягненні мети. У жінок-Овнів з'являється можливість переосмислити минулий досвід, намітити плани на майбутнє. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям в особистих відносинах. Можливі фінансовий прибуток, подарунок або привабливу пропозицію. Сон хибна і ніколи не здійсниться.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Постарайтеся провести цей день вдома. Приділіть увагу близьким людям, дітям, родичам. День не дуже вдалий для любовних відносин. Ви ризикуєте до такої міри загострити ситуацію, що пом'якшити її вже не вдасться. Фінансове становище анітрохи не зміниться. Не варто безглуздо ризикувати і займатися комерцією. Зміна настрою або легковажність завадить вам впоратися з самими буденними завданнями. Сльози і плач уві сні або наяву - поганий знак.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день, особливо для Близнюків творчих професій. Можливі фінансовий прибуток або привабливу пропозицію. Сміливо беріться за будь-яку роботу, так як скрізь ви зможете домогтися успіхів, проте не піддавайтеся зайвого ентузіазму, який може на час заступити практичні риси вашого характеру.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні не виключено з'ясування відносин з близькими. Позначиться втома і перенапруження попередніх днів. Будьте гранично уважні з колегами, щоб не зачепити їх самолюбства, що не викликати їх ревнощів або заздрості. Вам необхідно бути більш передбачливими і не приймати поспішних рішень.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день, особливо для жінок-Львів. У вашому житті намічається вихід на інший рівень розвитку. Ймовірно, новий знайомий вплине на ваш світогляд. Не виключено виникнення серйозних, тривалих відносин. Чоловікам-Левам слід проявити рішучість у досягненні мети. Будьте відважні - робіть те, що вважаєте за необхідне і не думайте про наслідки.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день, особливо для людей творчих професій. З'являється можливість переосмислити минулий досвід, створити вдалі плани на майбутнє. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям. Підвищення життєвої активності може дуже сильно вплинути на професійну діяльність, на відносини з друзями і на вашу подальшу долю. Можлива фінансовий прибуток або привабливу пропозицію.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Пасивний день. Комерційні справи будуть розвиватися вкрай повільно і не принесуть бажаних результатів. Несподівана звістка може ускладнити відносини з оточуючими. У цей день краще не вживати ніяких поїздок і триматися подалі від вогню.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день відзначений підвищенням вашого творчого потенціалу. Особливо сприятливий для Скорпіонів, що мають відношення до мистецтва. Ви можете відчути потребу висловити свої думки і почуття. Самота і відчуження, до яких ви схильні, сприяють цьому. Незвичайне сприйняття світу посилиться романтичним настроєм. У вирішенні важливих справ покладайтеся на інтуїцію і терпіння.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день, особливо для Стрільців творчих професій. Ймовірно, вам доведеться значно відкоригувати перспективні життєві плани. До невдалого розвитку подій ставитеся легко: сьогодні здаються невдачі - тільки на краще.

Джерело:supercook

Все буде Україна