«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овни

Овни сьогодні отримують не тільки інформацію, але і можливість висловитися. День підходить для поїздок на короткі відстані, прогулянки околицями, вільного листування, неофіційних зустрічей. Добре підтримувати контакти юності, романтичні зв'язки. Ви легко знайдете потрібні слова, оточуючим буде цікаво ваша особиста думка. Можна знехтувати формальностями, статусом. Дружелюбність і легкість допоможуть уникнути конфлікту. Є шанс розплутати клубок загадок з минулого, несподівано дізнатися щось нове, інформує Ukr.Media.

Тельці

Для Тельців день може стати адаптаційним. Підвищується ймовірність непорозумінь з кореспонденцією, спілкуванням, інформаційним обміном. Не виключені сюрпризи, викликані комп'ютерними збоями, нестабільною роботою засобів зв'язку або транспорту. Можливо, доведеться перезавантажити програму, або оновити комп'ютерну систему в цілому. Небажано поспішати із записом на прийом до лікаря, косметолога, юриста, психолога, консультанта з нерухомості: велика ймовірність перегляду первісної домовленості.

Близнята

Сьогодні зірки радять Близнятам не форсувати події і не ухилятися від виконання обов'язкових справ. Не варто розслаблятися, поки не виконані обов'язки, не усунені тривожні симптоми. До кінця дня ви зітхнете вільніше, атмосфера навколо стане більш дружньою. Вас знайдуть потрібні люди, ви зможете задовольнити цікавість. Зміну обстановки, інтенсивне спілкування і невеликі розважальні заходи можна планувати на вечір, реалізацію масштабного задуму розумніше перенести на завтра.

Раки

Днем Ракам потрібно обережність, дисциплінованість. Не варто проявляти активність і експериментувати довше, ніж цього вимагають обставини. Увечері атмосфера навколо стане більш гармонійною, складуться непогані умови для побачення, романтичної вечері. Зросте потреба в розуміючому співрозмовнику, в задоволенні естетичних або духовних запитів. У кропітких технічних заняттях корисна перерва, інакше продуктивність почне прагнути до нуля, а перевтома призведе до помилок.

Леви

Левам не завадить взяти під більш жорсткий контроль фінанси і робочий розклад. На продуктивність праці сьогодні значною мірою впливають дисципліна, старанність і рівень практичної майстерності, на купівельну спроможність — вміння грамотно розпоряджатися доступними ресурсами. У будь-якій справі стане в нагоді акуратність. Бажано заздалегідь планувати список витрат і надавати перевагу корисним придбанням, наприклад, якісним речам, потрібним інструментам, необхідним лікам.

Діви

День енергійних дій або емоційної наснаги. Навіть інертні Діви відчують помітний приплив сил, будуть швидкі на рішення і легкі на підйом. Зворотним боком такої активності стане розкиданість устремлінь, автоматично тягне за собою неефективність вчинків. Не виключені також короткі періоди апатії або безпричинної нервозності. Постарайтеся сконцентрувати зусилля на одному або двох найважливіших напрямках, інакше витратите багато часу даремно. Це хороший день для допомоги батькам.

Терези

Терезам сьогодні бракує твердості і оптимізму, можлива схильність зациклюватися на переживаннях, спогадах, страхах, здійснювати під впливом емоцій неусвідомлені вчинки. У ділових питаннях має сенс вдатися до допомоги довіреної особи. Сьогодні може бути порушена тема взаєморозрахунків, спільного бізнесу або бюджету, оплати медичних та інших послуг, охорони будинку, території, матеріальних цінностей. Можлива звістка з податкової інспекції, банку, пенсійного фонду, страхової організації.

Скорпіони

Тон задають обставини. Як би ви не прагнули до більш комфортного і гармонійного способу життя, вам доведеться змиритися з ними. Поки не настав вечір, готуйтеся існувати в напруженому робочому ритмі. Можливо, вам пора завершити курс лікування, вирішити і погасити конфлікт, здати замовлення. Увечері стануть важливі подружні, любовні або сімейні відносини. На жаль, вони в черговий раз вступають в протиріччя з професійним режимом Скорпіонів, а також з їх особистими потребами, планами, принципами.

Стрільці

Стрільцям зірки пропонують включити не ідеалістичну, а прагматичну сторону своєї натури. Не намагайтеся здаватися значніше, ніж ви є. Не пускайте людям пил в очі, навіть якщо мрієте справити на когось незабутнє враження. Ваші і чужі досягнення сьогодні оцінюються виключно за практичним результатом. Про ваше матеріальне благополуччя скаже сума, яку ви готові витратити на задоволення, про ділові досягнення буде свідчити ваш авторитет в конкретних питаннях.

Козероги

Козероги можуть дозволити собі ще один день в незвичайному режимі, зірки радять користуватися цим привілеєм. Обставини цієї доби сприяють нестандартним, з вашої точки зору, переживанням. Є час звикнутися зі зміною, протестувати обновку, насолодитися ефектом того чи іншого експромту. Не варто будувати плани на завтра, краще покластися на правило "ранок вечора мудріший".

Водолії

Водоліям день дозволяє вдало потурати своїм примхам і отримувати несподівані бонуси від своїх ненавмисних поривів. Можна розраховувати на дрібні поблажки, приємні знахідки і підтримку в поточних справах. За будь-який знак уваги бажано платити тим же: це зміцнить взаємну симпатію на майбутнє. Також, зірки радять вам стежити за ходом чужої думки: хтось готовий зробити заяву в несподіваній формі.

Риби

Можна очікувати поліпшення умов життя, возз'єднання з коханою людиною або рішення компетентних органів на вашу користь. Швидше за все, це саме те, про що ви пристрасно мріяли протягом довгих днів або місяців. На жаль, в даний період жодна перемога не проходить для Риб безслідно. У самому небажаному варіанті емоційна екзальтація може обернутися нервовим зривом. Швидше за все, ви втомитеся бути об'єктом чужої уваги. Зараз вам потрібен відпочинок і відновлення душевної рівноваги.

Все буде Україна