«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Турботи всього дня будуть пов'язані з рішучими діями. Не бійтеся зіткнень або проблем, пов'язаних з непорядністю партнера. Ви зумієте досить ясно і чітко розібратися в ситуації і знайти вірне рішення. Довіртеся інтуїції.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Важкий, пасивний день. У чутливих в емоційному плані Водоліїв не виключена безпричинна туга. Слід остерігатися того, що через свою м'якість ви можете бути залучені в непотрібні суперечки, які зіпсують настрій на весь день. Друга половина дня може виявитися дуже важкою. Не виключені сварки, скандали або травми.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує провокації і зовнішню агресію. Постарайтеся завершити до цього дня всі справи, так як вірогідні несподівані проблеми, які загальмують вашу діяльність. У багатьох Риб виросте обсяг витрат. Вірогідні фінансові втрати. У сім'ях можливі клопоти і витрати, пов'язані із запитами дітей.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Турботи всього дня будуть пов'язані з негараздами або непорозуміннями в спілкуванні, які зажадають від вас рішучих і неординарних дій. Правда, ці заходи не надто схвалить ваше оточення, але нехай вас це не зупиняє - довіртеся інтуїції.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День сприятливий для планування, соціальних контактів або емоційних прихильностей і знайомств, які будуть носити довгостроковий характер і можуть згодом стати фундаментом для просування по службі або фінансових надходжень. День сприятливий для відряджень і подорожей: попереду чекає удача, пригоди, творчі, особисті або ділові перемоги. Далеко від дому відкриються нові перспективи - поспішайте скористатися цією можливістю.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Зростають духовні, творчі, сексуальні можливості. З'являється можливість переосмислити накопичений досвід і намітити плани на майбутнє. День сприятливий для планування, соціальних контактів або емоційних прихильностей. Нові знайомства будуть носити довгостроковий характер і можуть згодом стати фундаментом для просування по службі або фінансових надходжень.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День сприятливий для відряджень, подорожей. Якщо сьогодні вам запропонують поїздку - погоджуйтеся: в дорозі чекає удача, творчі, особисті або ділові перемоги. Далеко від дому відкриються нові перспективи - поспішайте скористатися цією можливістю.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Турботи всього дня будуть пов'язані з негараздами або непорозуміннями в сфері професійної діяльності. Фінансове становище перебуває у вкрай нестійкому положенні: ваші уявлення не відповідають реальному стану справ. Ймовірно, будь-яка справа зажадає від вас набагато більше зусиль і часу, ніж ви припускали, причому результати можуть виявитися більш ніж сумнівними. В даному випадку ваша завзятість в досягненні мети може обернутися проти вас.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Турботи всього дня будуть пов'язані з рішучими діями. Правда, ці дії не надто схвалять ваші близькі, у відносинах з якими, можливо, назріває конфліктна ситуація. У другій половині дня вам не вдасться уникнути сварок і непорозумінь. Пам'ятайте, що любов і терпіння - запорука миру і спокою в сім'ї.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Енергетично потужний день. Сприятливий для активності в сфері комерції. У першій половині дня не виключені запальність, безпричинна туга. У другій половині дня сприятливі контакти і ділові зустрічі, оформлення документів і велике вкладення капіталу. Не виключено, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище. У сім'ї можливі непорозуміння, що виникли через необачні обіцянки.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Несприятливий день обману, ілюзій. Існує небезпека наклепу і недоброзичливості. У цей момент не тримайте біля себе ненадійних людей. Навіть багаторічна дружба не може бути підставою для довіри непорядній людині. Уважно поставтеся до свого здоров'я. Щоб уникнути прояву хронічних захворювань прийміть профілактичні заходи. Корисні водні процедури, ранкові та вечірні прогулянки.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День сприятливий для планування, соціальних контактів або емоційних прихильностей. Позитивні тенденції не дозволять емоціям вийти з-під контролю. Ймовірно, для досягнення мети доведеться проявити всю вашу чарівність - нові знайомства можуть згодом стати фундаментом для просування по службі або фінансових надходжень.

Джерело:supercook

Все буде Україна