«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 27 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Суперечливий день. Сьогодні не слід переоцінювати свої сили і можливості, а також сподіватися на удачу. Зірки вказують, що вигода від будь-яких пропозицій виявиться ілюзорною, а зайву напругу може підірвати ваше здоров'я. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною. Для Козерогів похилого віку ймовірно погіршення самопочуття.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Хороший день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з друзями. Ймовірно, ваша активність і порядність будуть відзначені начальством або партнерами по бізнесу. Вас чекають сьогодні нові цікаві знайомства - не виключено, що з ділових вони переростуть в любовні. Сни можуть бути віщими.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Вас чекає один з найнебезпечніших днів. Ми рекомендуємо захистити себе всіма можливими засобами. Корисне відвідування храму, покаяння, всепрощення і водні процедури. Вечір проведіть при свічках, виключивши електричне освітлення. Завдяки цьому завтрашній день буде мати у своєму розпорядженні спокій і рівновагу.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Суперечливий день. Життєвий потенціал на високому рівні, зростають сексуальна потенція, інтуїція, однак несподівану перешкоду, пов'язану з підступами недругів, або погана звістка може негативно позначитися на досягненні поставлених цілей. У справах керуйтеся здоровим глуздом і практичним досвідом. Це дозволить домогтися успіху. Шукайте способи зміцнення власних позицій, проявляйте ініціативу і наполегливість. Для Овнів похилого віку будь-яке спілкування може привести до негативних результатів.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День несподіваних перетворень енергій, пригод і авантюр. Можливо, станеться якесь велике подія, учасником якого неодмінно опинитесь ви. Зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивне, так і негативне забарвлення. Слідкуйте за прикметами. Доля попереджає вас про можливі неприємності.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивну, так і негативну забарвлення, тому у всіх справах звертайтеся до здорового глузду і практичного підходу до дійсності. Будьте сьогодні уважні, роблячи покупки, - вас можуть обдурити або обрахувати.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Наступний тиждень повинен бути більш сприятливим. Смуга невдач повинна закінчитися. Ви захочете внести зміни в своє життя. Якраз саме час взятися за їх здійснення. Нові пропозиції зроблять покровителі, друзі підтримають вас. Не відкладайте справу в довгий ящик.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Життєвий потенціал чоловіків-Львів на високому рівні. Зростають сексуальна енергія, інтуїція, організаторські здібності досягають небувалого рівня, однак несподівану перешкоду, пов'язане з підступами недругів, може зруйнувати ретельно продумані плани. Шукайте способи зміцнення власних позицій за рахунок залучення однодумців, впливових спонсорів. Жінок-Львів похилого віку будь-яке спілкування може привести до негативних результатів.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Суперечливий день. Будь-яке спілкування може привести до негативних результатів. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною. Сварка може розростися до повного розриву відносин. У сфері професійної діяльності керуйтеся здоровим глуздом і практичним досвідом. Будьте уважні при спілкуванні з малознайомими людьми або при здійсненні покупок - вас можуть спробувати обдурити. Для Дів похилого віку ймовірно погіршення самопочуття.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з близькою людиною. Вас чекають сьогодні нові цікаві знайомства - не виключено, що з ділових відносин вони переростуть в любовні. Ймовірно, ваша діловитість буде відзначена начальством або партнерами по бізнесу. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми або успіхом в сфері професійної діяльності.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для осягнення вічних істин, вивчення наук, духовного прозріння. Можливо, що ви відчуєте допомогу і підтримку Вищих сил. У деяких це відчуття може викликати ейфорію або помилки. Не можна не діяти, допомогу отримує тільки діяльний і активна людина. Важливо сконцентрувати свою увагу на дітях - вони також потребують вашої підтримки.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні у всіх справах звертайтеся до здорового глузду і практичного підходу до дійсності, проте не піддавайтеся зайвого ентузіазму, який може на час заступити практичні риси вашого характеру.

Джерело:supercook

Все буде Україна